ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

HOB DOORS: Πόρτες εισόδου υψηλών προδιαγραφών και ασφάλειας

Το όνομα HOB DOORS σηματοδοτεί τον επαγγελματισμό, την υψηλή ποιότητα και τον ευέλικτο σχεδιασμό στις πόρτες εισόδου. Η εταιρία δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1996, έχοντας ως βασικό υλικό το αλουμίνιο και εξειδίκευση στη σχεδίαση και εφαρμογή διαφόρων τύπων πορτών εισόδου, ασφαλείας και όχι μόνο.

Οι πόρτες HOB DOORS επιτυγχάνουν υψηλές επιδόσεις ως προς την μόνωση, την ασφάλεια και την λειτουργικότητά τους. Εξοπλίζονται με τεχνολογία αιχμής και κατασκευάζονται σε ποικιλία σχεδίων και επενδύσεων. Η εταιρία μεταξύ των άλλων, διαθέτει στους επαγγελματίες κατασκευαστές όλη τη σειρά πορτών κυρίας εισόδου, με την ποιότητα και τις προδιαγραφές κατασκευής της INTERNO.

HOB DOORS > SD95

Το σύστημα SD95 η HOB DOORS το προτείνει χωρίς κανένα ενδοιασμό. Η σειρά περιλαμβάνει μία πλήρη γκάμα θερμομονωτικών προφίλ σε ίσιες γραμμές, για συνεπίπεδες κατασκευές που χαρίζουν ομοιομορφία και ομοιογένεια. Παρέχοντας πολλές και διάφορες επιλογές με τα σχέδια της σειράς OPTIMAL της HOB DOORS, το SD95 αποτελεί μία εξαιρετική πρόταση που καλύπτει τις σύγχρονες τάσεις της αρχιτεκτονικής και αισθητικής.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

/ Πλάτος κάσας 95 χιλ.
/ Πλάτος φύλλου 95 χιλ.
/ Ελάχιστο εμφανές ύψος κατασκευής 122 χιλ.
/ Ελάχιστο εμφανές πλάτος ”Τ” 106,4 χιλ.
/ Βάρος φύλλου έως 180 Κιλά
/ Πάχος υάλωσης 24 έως 54 χιλ.
/ Θερμομόνωση: Πολυαμίδια πλάτους 34 χιλ.
Energy Bar, Αφρώδες μονωτικό υλικό

Επίπεδο θερμομόνωσης

/ Θερμοπερατότητα – EN ISO 10077-2

Ud = 0,75 W/m2K

* Για διαστάσεις 1,30 x 2,30 μ. και Up = 0,3 W/m2K

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.