ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

H ALUMINCO χρυσός χορηγός στην αρχιτεκτονική ημερίδα “Αλέξανδρος Τομπάζης – Αφιέρωμα στο έργο του”

Η ALUMINCO θα είναι υποστηρικτής της Αρχιτεκτονικής Ημερίδας “Αλέξανδρος Τομπάζης – Αφιέρωμα στο έργο του”, από την θέση του Χρυσού Χορηγού. H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019, στην αίθουσα ΦΑΡΟΣ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, υπό την αιγίδα του αρχιτεκτονικού περιοδικού EK σε συνεργασία µε το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής.

Η σύζευξη των συναρπαστικών επιδόσεων με την καινοτομία και το καθηλωτικό design, είναι οι όροι που επιστρατεύει η ALUMINCO στο πλαίσιο της παράλληλης έκθεσης που θα λειτουργεί κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, προκειμένου να παρουσιάσει στους λάτρεις της αρχιτεκτονικής τα νέα επιβλητικά συστήματά της.

Για να εξασφαλίσετε δωρεάν είσοδο στην εκδήλωση κάντε εγγραφή εδώ: http://bit.ly/Ekmag-Alexandros-Tombazis-Registration

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.