ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Εγκαίνια του νέου ανακαινισμένου εκθετηρίου στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας

Η ALUMIL είχε πρόσφατα τη χαρά να γιορτάσει τα εγκαίνια του νέου ανακαινισμένου εκθετηρίου της στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας στο πλαίσιο της επετείου των 30 χρόνων. Πολλοί επαγγελματίες από όλους τους τομείς των κατασκευών, αρχιτέκτονες, ακαδημαϊκοί και μέσα ενημέρωσης παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και είχαν την ευκαιρία να δουν και να δοκιμάσουν τα καινούρια και προηγμένα προϊόντα που ενσωματώνουν την καινοτόμο φιλοσοφία της ALUMIL.

Ο εκθεσιακός χώρος του Βουκουρεστίου αποτελεί έναν πλήρη και πολύπλευρο εκθεσιακό χώρο που χαρακτηρίζεται από μοντέρνα αρχιτεκτονική με minimal σχεδιασμό και μοναδικές λύσεις με ασύγκριτα υψηλή ποιότητα, αυξημένη ασφάλεια, θερμομόνωση και εξαιρετική ανθεκτικότητα.

Στο πλαίσιο του εορτασμού, ο ιδρυτής και πρόεδρος του Ομίλου ALUMIL, Γιώργος Μυλωνάς παρουσίασε την εξέλιξη της ALUMIL τις τελευταίες 3 δεκαετίες, δίνοντας έμφαση στο όραμα της εταιρείας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων μέσω της ενίσχυσης της απόδοσης των κτιρίων, με προϊόντα υψηλής ποιότητας, τεχνολογίας και αισθητικής.

Τα εκθετήρια της ALUMIL ανά τον κόσμο δίνουν την ευκαιρία σε επαγγελματίες και τελικούς χρήστες να εξετάσουν τα καινοτόμα αρχιτεκτονικά συστήματα της ALUMIL από κοντά, βοηθώντας τους να επιλέξουν την καλύτερη δυνατή λύση για τις κατοικίες τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.