ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΟΡΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

FENSTERBAU/FRONTALE 2024: Κορυφαία διεθνής έκθεση κουφωμάτων και πρόσοψης!

Κάθε δύο χρόνια, η FENSTERBAU/FRONTALE είναι ο απόλυτος προορισμός για αρχιτέκτονες, ξυλουργούς, κατασκευαστές παραθύρων και προσόψεων και εξειδικευμένους εμπόρους.

Οι προετοιμασίες για την επόμενη διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης FENSTERBAU/FRONTALE έχουν ήδη ξεκινήσει! Η επόμενη διοργάνωση της έκθεσης με βασικό αντικείμενο τα συστήματα κουφωμάτων, πόρτας, προφίλ και προσόψεων κτιρίων θα λάβει χώρα από 19-22 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο της Νυρεμβέργης όπως κάθε 2 χρόνια.

Κάθε δύο χρόνια, η FENSTERBAU/FRONTALE είναι ο προορισμός για αρχιτέκτονες, ξυλουργούς, κατασκευαστές παραθύρων και προσόψεων και εξειδικευμένους εμπόρους. Εκθέτες από όλο τον κόσμο παρουσιάζουν συστήματα προφίλ, γυαλιού, προκατασκευασμένες μονάδες, συστήματα στεγανοποίησης, υλικά, εξοπλισμό στερέωσης, εξοπλισμό ασφαλείας, μηχανήματα, εγκαταστάσεις, εργαλεία και πολλά άλλα προϊόντα για παράθυρα, πόρτες και προσόψεις.

Η μεγάλη διεθνής έκθεση δίνει ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη, διάλογο με ειδικούς, συναδέλφους και εκθέτες, καθώς και πολλές ευκαιρίες για τους επισκέπτες να βιώσουν και να δοκιμάσουν καινοτομίες και τάσεις από πρώτο χέρι.

Η FENSTERBAU/FRONTALE θέτει τις τάσεις και παρουσιάζει κάθε 2 χρόνια νέα προϊόντα και υπηρεσίες για τον κλάδο, διατηρώντας την πρωτιά μεταξύ των εξειδικευμένων εκθέσεων εδώ και πολλά χρόνια. Αποτελεί μια συνδιοργάνωση σε συνδυασμό με την έκθεση επεξεργασίας ξύλου, πρώτων υλών και μηχανολογικού εξοπλισμού ξύλινων κατασκευών HOLZ- HANDWERK και κυριαρχεί εδώ και χρόνια στο παγκόσμιο εκθεσιακό στερέωμα. Τόσο οι αριθμοί εκθετών και επισκεπτών, όσο και ο βαθμός της διεθνικότητας αυτών αυξήθηκαν με εντυπωσιακούς ρυθμούς.

Οι δύο εκθέσεις διεξάγονται παράλληλα συμπληρώνοντας η μια την άλλη. Οι κατηγορίες προϊόντων που παρουσιάζονται στην FENSTERBAU/FRONTALE είναι:

  • Παράθυρα, υαλόφρακτα (δίφυλλα) παράθυρα παντός τύπου και υλικών.
  • Βιομηχανικές πόρτες, πόρτες και πύλες, συστήματα αυτοματισμού.
  • Ημιτελή υλικά.
  • Υλικά επιστρώσεως, προϊόντα στεγανοποιήσεως, υλικά που έχουν ως βάση το ξύλο, κόλλες και ταινίες επικόλλησης, προϊόντα λειάνσεως, χρώματα, βερνίκια, βαφές.
  • Γυαλιά, προϊόντα γυαλιού (φιμέ, τζάμια ασφαλείας, τζάμια διάχυσης του φωτός, θερμομονωτικά, υαλότουβλα κ.λπ.), υαλοπίνακες.
  • Προκατασκευασμένα υλικά.
  • Προφίλ, προφίλ αλουμινίου, προσόψεις, αίθρια αλουμινίου, ξύλου, PVC.
  • Εξοπλισμός σκίασης, ηλιοπροστασίας και εξαερισμού.
  • Μηχανήματα, εγκαταστάσεις και εργαλεία για επεξεργασία ξύλου, γυαλιού, πλαστικού και μετάλλων.
  • Συστήματα συναγερμού, συστήματα πυροπροστασίας, ανιχνευτές καπνού, κλειδαριές.
  • Περιφερειακά προϊόντα.

Πληροφορίες

Nuernberg Messe Greece
Γραφεία Έκθεσης Νυρεμβέργης στην Ελλάδα, Κυβέλης 3 & Περικλέους, 153 44 Γέρακας/Π.Χαλανδρίου
Τηλ.: 210 6410405, Φαξ: 210 6410602
e-mail: info@nuernbergmesse.gr
web: www.nuernbergmesse.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.