ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΝΚΑΣ: Σύσσωμος ο κλάδος στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Νίκαιας

Σε ευχάριστο κλίμα και παρουσία πολλών ανθρώπων του κλάδου αλλά και φορέων έκοψε η ΕΝΚΑΣ την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στον χώρο φιλοξενίας εκδηλώσεων Terra Verde.

Η προσέλευση ήταν υψηλή και η ανταπόκριση μεγάλη, με την αίθουσα να είναι ασφυκτικά γεμάτη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι φορέων, κατασκευαστές, στελέχη της βιομηχανίας κ.ά.

Ο Πρόεδρος της ΕΝΚΑΣ και ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του

Ο πρόεδρος της ΕΝΚΑΣ και ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης, ευχαρίστησε άπαντες για την παρουσία τους και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στάθηκε μεταξύ άλλων στο μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει με την έλλειψη καταρτισμένων τεχνιτών στην αγορά και της προσπάθειας που γίνεται για τη σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά αλλά και τη δημιουργία εκπαιδευτικών προγραμμάτων για να αντιμετωπιστεί το παραπάνω φαινόμενο που απαντάνται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Επίσης αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που έγινε για την ανάπτυξη του Τεχνικού Εγχειριδίου Εγκατάστασης Κουφωμάτων της ΠΟΒΑΣ που αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια του κατασκευαστή και μία σημαντική πρωτοβουλία για τον κλάδο. Ο κ. Παγιάτης έκλεισε κάνοντας αναφορά στο επερχόμενο 8° Πανελλήνιου Συνέδριο Κατασκευαστών που θα πραγματοποιηθεί στις 25 έως 27 Σεπτεμβρίου του 2020, στο Αγρίνιο.

Η βραδιά έκλεισε με μουσική, στην αρχή με Ποντιακούς χορούς και στη συνέχεια με ζωντανή ορχήστρα που φρόντισε για την ψυχαγωγία των παρευρισκομένων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.