ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΣΕΚΑ: Με ευχές για καλή χρονιά & καλές δουλειές έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Φίλοι και προσκεκλημένοι του ΣΕΚΑ, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συνδέσμου και συμμετείχαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο «Άρωμα Ελλάδος» στο Χαϊδάρι, με την οργανωτική υποστήριξη της ENERGY LINE, σε πολύ θερμό κλίμα, με καλή μουσική, φαγητό, ποτό και πρωτίστως εξαιρετική διάθεση.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του ΣΕΚΑ, Κωνσταντίνος Διαμαντής, ο οποίος, αφού ευχήθηκε υγεία, ευτυχία και καλές δουλειές, έδωσε  το στίγμα του Συνδέσμου, που είναι η ανάπτυξη της συναδελφικότητας και κατ’ επέκταση του κλάδου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι εκπρόσωποι των παρακάτω φορέων:

  • Έλλη Γκανάκου, Γεν. Δ/ντρια της ΕΕΑ
  • Γιώργος Αγερίδης, Δ/ντής Ενεργειακής Αποδοτικότητας ΚΑΠΕ
  • Τζούλια Τσαλίκη, Πρόεδρος του ΣΑΔΑΣ Αττικής
  • Παναγής Τονιόλος, Πρόεδρος του ΣΕΓΜ
  • Γιώργος Μυλωνάκης, Γεν. Δ/ντής ΕΛΙΠΥΚΑ
  • Μιχάλης Ιωαννίδης, Πρόεδρος Συνδέσμου Εμπόρων Αλουμινίου Αττικής
  • Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Επίσης παρευρέθησαν και οι πρώην πρόεδροι του ΣΕΚΑ, Γιάννης Δαμανάκης, Κώστας Λένος και Δήμητρα Κοντελέ, Η τυχερή της χρονιάς που κέρδισε το φλουρί και ένα δώρο από την Εθνική Ασφαλιστική ήταν η Ναταλία Πάγκαλου από την ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε.

Το φλουρί της πίτας του ΔΣ κέρδισε ο Πρόεδρος, Κωνσταντίνος Διαμαντής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.