ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EOS 90 PH Hybrid: Η νέα σειρά της EUROPA με διεθνή πιστοποίηση Passive House Institute

Το EOS 90 PH Hybrid είναι το νέο σύστημα θερμοδιακοπής κουφωμάτων αλουμινίου της EUROPA που βελτιστοποιεί τις κλιματικές συνθήκες, προσφέροντας άνεση και αισθητική και ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές του Παθητικού Κτιρίου.

Το Παθητικό Κτίριο είναι ένα πρότυπο κτιρίου, το οποίο προσφέρει ταυτόχρονα υψηλή ενεργειακή απόδοση, άνεση, οικονομία και είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Δεν αποτελεί ένα εμπορικό σήμα, αλλά μια σχεδιαστική φιλοσοφία, που εκπροσωπείται από τον ανεξάρτητο ερευνητικό οργανισμό Διεθνές Ινστιτούτο Παθητικών Κτιρίων – Passive House Institute (PHI), με έδρα τη Γερμανία.

Το EOS 90 PH Hybrid αποτελεί την ιδανική επιλογή για τον εκσυγχρονισμό των κουφωμάτων, με πιστοποίηση παθητικής κατοικίας. Προσφέρει παθητική θερμομόνωση, με κορυφαίες επιδόσεις συντελεστή Uw από 0,75 W/m2K, ο οποίος αποτελεί μέχρι σήμερα σύμφωνα με την εταιρεία την υψηλότερη επίδοση για κουφώματα αλουμινίου σε παγκόσμιο επίπεδο, με πιστοποίηση από το Διεθνές Ινστιτούτο Παθητικών Κτιρίων (https://passivehouse.com/).

Τα ειδικά σχεδιασμένα ελαστικά από αφρώδες EPDM και η δυνατότητα χρήσης υαλοπίνακα έως 80 χιλ. επιτυγχάνουν αυξημένη ηχομείωση, καθιστώντας το κούφωμα ιδανικό για χρήση σε αστικές περιοχές. Προσφέρεται η δυνατότητα για ανοιγόμενα κουφώματα (με ανάκληση ή μη), σταθερά υαλοστάσια και σύνθετες ειδικές κατασκευές.

Η EUROPA καινοτομεί και για ακόμη μια φορά έρχεται πρωτοπόρος των εξελίξεων στη πιο σύγχρονη τάση αρχιτεκτονικής και ενεργειακής εξοικονόμησης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.