ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ: Εγκατάσταση του κέντρου επεξεργασίας PHANTOMATIC M4L σε κατασκευαστικό στα Τρίκαλα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλη μια τοποθέτηση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού από την ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ στην εταιρεία του κ. Γρατσάνη στα Τρίκαλα.

Η εταιρεία του κ. Γρατσάνη εμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία και την τεχνική υποστήριξη της ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ και επέλεξε την καταξιωμένη επιχείρηση στον χώρο των μηχανημάτων κατεργασίας για την απόκτηση του κέντρου επεξεργασίας PHANTOMATIC M4L της Emmegi.

Πρόκειται για ένα ποιοτικό και παραγωγικό κέντρο επεξεργασίας CNC 4 αξόνων που ελέγχονται με αυτόματη περιστροφή του εργαλείου από 0 έως 180o και ενδιάμεσο στοπάρισμα σε όλες τις μοίρες ηλεκτρονικά. Είναι ιδανικό για την επεξεργασία ράβδων ή τεμαχίων από αλουμίνιο, PVC και ελαφριά κράματα γενικότερα.

Η ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ ευχαρίστησε την εταιρεία του κ. Γρατσάνη για την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την άψογη συνεργασία που επέδειξε, ενώ από την πλευρά της δεσμεύτηκε ότι -όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια- θα βρίσκεται δίπλα σε όλους αυτούς που την εμπιστεύτηκαν ή πρόκειται να την εμπιστευτούν στο μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.