ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Β2Β ALUMINCO: Νέες δυνατότητες και μοναδικές υπηρεσίες!

Η ανανεωμένη πλατφόρμα B2B ALUMINCO αλλάζει τα δεδομένα της αγοράς αλουμινίου στην Ελλάδα, προσφέρει ευελιξία, αμεσότητα και πλήρη έλεγχο, με αναβαθμισμένες υπηρεσίες και απεριόριστες δυνατότητες που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Με στόχο να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες των συνεργατών της αλλά συγχρόνως να ικανοποιήσει τις προσδοκίες των πιο digital χρηστών, η δυναμική διέλαση επένδυσε στην περαιτέρω ανάπτυξη της B2B πλατφόρμας της. Η μετεξέλιξη σε μια σύγχρονη διαδικτυακή πλατφόρμα πολλαπλών λειτουργιών ήταν εξ αρχής το ζητούμενο, το οποίο και επετεύχθη πλήρως με την προσθήκη νέων καινοτόμων και ειδικά προσαρμοσμένων υπηρεσιών, απόλυτα συμβατών με smartphone, tablet και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Τώρα πια όλοι οι συνεργάτες της εταιρείας θα μπορούν να την αποκτήσουν σε όποιο δίκτυο της ALUMINCO κι αν ανήκουν, ώστε να απολαμβάνουν μοναδικές υπηρεσίες για online παραγγελίες εύκολα και γρήγορα, προσφοροδοσίες σε πραγματικό χρόνο και την δυνατότητα διαμόρφωσης κουφωμάτων 24/7, με απόλυτη ασφάλεια και εξαιρετικές ταχύτητες.

Σήμερα περισσότερες από τις μισές παραγγελίες που δέχεται η ALUMINCO εισέρχονται ηλεκτρονικά. Στόχος της εταιρείας είναι η νέα εκδοχή της πλατφόρμας να παρουσιάσει σημαντική αύξηση χρήσης σε σχέση με τη προηγούμενη, ενώ οι νέες υπηρεσίες της προσφοροδοσίας μεταξύ εμπόρου και κατασκευαστή αλουμινίου και της διαμόρφωσης κουφωμάτων, να αποτελέσουν εργαλεία αιχμής για το σύνολο των συνεργατών.

Η ανανεωμένη ψηφιακή πλατφόρμα δοκιμάστηκε πιλοτικά σε συνεργάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάζοντας αυξημένο ενδιαφέρον και προσθήκη αξίας για τους εμπλεκόμενους. Η νέα πύλη είναι ήδη ανοικτή για τους ενεργούς συνεργάτες της εταιρείας και διαθέσιμη σε όλες τις φορητές συσκευές.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.