ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Ανοιχτή Γ.Σ. της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου με ομιλητή τον υπουργό Κωστή Χατζηδάκη

Η Γ.Σ. ακυρώθηκε λόγω κορωνοϊού. Δείτε τη σχετική ανακοίνωση εδώ.

Η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου προσκαλεί τους επαγγελματίες του κλάδου στην ανοιχτή Συνεδρίαση που διοργανώνει αμέσως μετά το πέρας της 34ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μελών της. Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 και ώρα 17:30 στο Ξενοδοχείο «Holiday Inn» στο 40ο χλμ. Αττικής Οδού, Παιανία.

Επίσημοι ομιλητές στην 34η Τακτική Γενική Συνέλευση θα είναι οι:

  • Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
  • Νικόλαος Καραμούζης, Πρόεδρος της εταιρίας συμβούλων Grant Thornton.

Η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου καλεί όλους του ενδιαφερόμενους να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την παρουσία τους στη εκδήλωση αυτή, έως την Τρίτη 3 Μαρτίου 2020.

Πληροφορίες: Τηλ.: 2107256130-2, mail: info@aluminium.org

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.