ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Αύξηση εξαγωγών, καθώς και των πωλήσεων εντός Ελλάδας το 2019

Θετική ήταν η περσινή χρονιά για την EXALCO που έκλεισε με αυξημένα μεγέθη χάρη στις πωλήσεις των προφίλ (βιομηχανικού και αρχιτεκτονικών συστημάτων) τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό.

Μέρος της αύξησης αποδίδεται στις επενδύσεις στο R&D και στις νέες τεχνολογίες της παραγωγικής διαδικασίας, καθώς επίσης και στη μεγάλη επένδυση της εταιρείας σε μια νέα γραμμή παραγωγής, την 5η πρέσσα διέλασης. Οι παραπάνω επενδύσεις ενίσχυσαν την παραγωγική δυναμικότητα και συνάμα τις πωλήσεις της EXALCO τη χρονιά που μας πέρασε

Στην ελληνική αγορά η θεσσαλική διέλαση σημείωσε αύξηση πωλήσεων 10% σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά. Αντίστοιχη άνοδο εμφάνισαν και οι εξαγωγές που κατέγραψαν αύξηση άνω το 10% το 2019 σε σχέση με το 2018.

Οι εξαγωγές καλύπτουν το 70% των πωλήσεων της EXALCO και την κατατάσσουν στις πλέον εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις. Μάλιστα πρόσφατα βραβεύτηκε γι’ αυτό τον λόγο από τον ΕΒΕΑ. Στόχος της εταιρείας είναι ενισχύσει περαιτέρω τις εξαγωγές της μέσω ενός νέου επενδυτικού προγράμματος που θα βελτιστοποιήσει τα διάφορα στάδια της παραγωγής.

Ο Αντιπρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της EXALCO, Θάνος Τσιάρας

Ο Αντιπρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της EXALCO, Θάνος Τσιάρας μας δήλωσε σχετικά για τους στόχους της εταιρείας για το τρέχον έτος: «Στόχος μας είναι η περαιτέρω αύξηση των πωλήσεων μέσα από την ανάπτυξη νέων καινοτόμων και πιστοποιημένων προϊόντων, καθώς επίσης και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους συνεργάτες μας. Έχοντας σωστή οργάνωση και επενδύοντας σε βασικά τμήματα της εταιρείας, ευελπιστούμε σε ένα βελτιωμένο ποιοτικά προϊόν και σε μια άριστη και άμεση εξυπηρέτηση. Με αισιόδοξη διάθεση και βασιζόμενοι τόσο στις τεχνολογίες όσο και στο εργατικό δυναμικό της εταιρείας μας συνεχίζουμε το εταιρικό μας όραμα, στοχεύοντας ολοένα και πιο ψηλά!»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.