ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Κοπή πίτας στο πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της νέας χρονιάς που έγινε στη Βέροια

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία (ΠΟΒΑΣ) πραγματοποίησε στην πόλη της Βέροιας το πρώτο τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) για το 2020. Στο διευρυμένο Συμβούλιο συμμετείχαν εκτός από τα μέλη του ΔΣ, μέλη του σωματείου Ν. Αιτωλοακαρνανίας, του σωματείου Ν. Ροδόπης, του σωματείου Ν. Τρικάλων, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Κατασκευαστών Συνθετικών Κουφωμάτων και φυσικά οι οικοδεσπότες από το σωματείο του Ν. Ημαθίας.

Μετά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία διεξήχθη σε ένα ευχάριστο κλίμα με ανταλλαγή ευχών για μια δημιουργική χρονιά με υγεία και ευημερία, ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης προχώρησε στην έναρξη των εργασιών.

Τα βασικά θέματα που απασχόλησαν το διευρυμένο ΔΣ ήταν η διεξαγωγή των δύο προσυνεδριακών εκδηλώσεων στην Κομοτηνή (28 Μαρτίου 2020) και στο Ηράκλειο Κρήτης (09 Μαΐου 2020), καθώς και του 8ου Πανελληνίου Συνεδρίου Κατασκευαστών που θα πραγματοποιηθεί 25-27 Σεπτεμβρίου 2020 στο Αγρίνιο.

Αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι δράσεις σε όλα τα θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα των κατασκευαστών προσανατολισμένα στη βελτίωση των συνθηκών εντός των οποίων επιχειρούν. Τα δύο Προσυνέδρια και το Συνέδριο αποτελούν πολύ σημαντικά γεγονότα για την ΠΟΒΑΣ, διότι παρέχουν τη δυνατότητα σε όλη την παραγωγική αλυσίδα του κλάδου να ανταλλάξει απόψεις και να διασφαλίσει τη συλλογική αντιμετώπιση των προβλημάτων μέσα από τη σύνθεση νέων ιδεών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.