ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ & EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ: Χορηγία υλικών στον Έβρο

Αριστερά, η Αντιπρόεδρος και Δ/νουσα Σύμβουλος της EUROPA, Ανούς Τζιρακιάν και δεξιά ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας “ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ Λ. ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ”, Λυμπαρέτ Τζιρακιάν

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, κατά την οποία η πατρίδα μας βάλλεται σε όλους τους τομείς, τόσο κοινωνικά όσο και γεωπολιτικά, η ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ Λ. ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ Α.Ε. και η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ στηρίζουν το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων και της ΕΛΑΣ, στη φύλαξη των συνόρων και την αποτροπή στοχευμένης προσπάθειας μαζικής εισόδου παρανόμως εισερχομένων προσώπων στο εσωτερικό της χώρας.

Η παράδοση των υλικών πραγματοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα στην περιοχή “Καστανιές Έβρου”, σε συνεργασία με τις αρμόδιες Διοικήσεις Μηχανικού, λαμβάνοντας τις θερμές ευχαριστίες της Στρατιωτικής Υπηρεσίας.

Παραδόθηκαν συνολικά 40 τόνοι (6.000 μέτρα) σιδερένιων κοιλοδοκών και στηριγμάτων, για την ενίσχυση της αμυντικής θωράκισης της περιοχής.

Τόσο στην EUROPA όσο και στη ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ αναγνωρίζουν ότι η εθνική ασφάλεια αποτελεί κυρίαρχο πατριωτικό καθήκον και συλλογική εθνική προσπάθεια, στηρίζοντας όχι μόνο ηθικά, αλλά και έμπρακτα το δύσκολο έργο των δυνάμεων ασφαλείας στην «πρώτη γραμμή».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.