ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΕΑ: Μετατίθεται για το 2021 η έκθεση «Ελληνικό Αλουμίνιο»

Το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου (ΕΕΑ) κατά τη συνεδρίασή του (τηλεδιάσκεψη) την Παρασκευή 3 Απριλίου αποφάσισε ομόφωνα η κλαδική έκθεση «Ελληνικό Αλουμίνιο» να μεταφερθεί το 2021.

Η απόφαση βασίστηκε στις απαντήσεις ερωτηματολογίου που έστειλε η ΕΕΑ στα μέλη της σχετικά με τις επιπτώσεις του κορωνοϊού στο κλάδο μας (η συντριπτική πλειοψηφία πρότεινε η έκθεση να μεταφερθεί το 2021), τις εκτιμήσεις των μελών για τις προοπτικές το 2020 και τις αντίστοιχες αναβολές εκθέσεων στο εξωτερικό.

Το ΔΣ επιβεβαιώνει τη μεγάλη σημασία της έκθεσης για τον κλάδο και τον στόχο της ΕΕΑ για μια πολύ επιτυχημένη οργάνωση το 2021, με ευρεία συμμετοχή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.