ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Χορηγός της δράσης e-ThesSummerSchool

H ομάδα των συντελεστών του ThesSummerSchool προσαρμοζόμενη στις έκτακτες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού, αλλάζει τα εκπαιδευτικά δεδομένα, ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαθητών και φέρνει στο σπίτι τους το πετυχημένο θερινό σχολείο (που διεξάγεται εδώ και τέσσερα χρόνια στη θερινή του έκδοση)!

Η ALUMIL συμβάλλει στη διοργάνωση, υποστηρίζοντας με τη χορηγία της αυτήν τη σπουδαία δράση που εν μέσω μίας παγκόσμιας κρίσης που έχει προκαλέσει η πανδημία, αποτελεί μία αχτίδα αισιοδοξίας.

Το e-ThesSummerSchool θα διεξαχθεί από την Τρίτη 21 μέχρι το Σάββατο 25 Απριλίου (αμέσως μετά το Πάσχα), με τη μέθοδο της σύγχρονης, εξ αποστάσεως διδασκαλίας. Για 18 ώρες, μαθητές και μαθήτριες (14 ως 18 ετών) από όλη την Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία μέσω του υπολογιστή τους να παρακολουθήσουν ποικιλία θεματικών διαλέξεων, να αναλύσουν μελέτες περίπτωσης, να πραγματοποιήσουν τεστ προσωπικότητας και να παίξουν εκπαιδευτικά παιχνίδια σχετικά με την Επιχειρηματικότητα. Παράλληλα, θα μπορούν να συμμετέχουν ενεργά με παρεμβάσεις ήχου και κειμένου (chat) ώστε να εκφράζουν τις απόψεις-ιδέες τους και να λύνουν τις απορίες τους.

Να σημειωθεί ότι στο ξεκίνημά του θα απευθύνει χαιρετισμό στα παιδιά η Υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη!

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ηλεκτρονικά πιστοποιητικό παρακολούθησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Το e-ThesSummerSchool θα υλοποιηθεί με τη χορηγική υποστήριξη των εταιρειών ALUMIL και άλλων Ελληνικών εταιρειών, υπό την αιγίδα της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ) και του Συνδέσμου Εταιρειών Καινοτομικών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ).

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.