ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ENERGY LINE: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Group Coaching Webinar «Η Απόδοση των Ομάδων μας σε Συνθήκες Κρίσης»

Αισιόδοξα ήταν τα μηνύματα από το Group Coaching Webinar «Η Απόδοση των Ομάδων μας σε Συνθήκες Κρίσης», που προσέφεραν δωρεάν οι εταιρίες ENERGY LINE & MOVING MINDS, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας.

Σκοπός του σεμιναρίου ήταν να προσαρμοστούμε στις νέες μορφές επικοινωνίας και να μοιραστούμε συναισθήματα και ιδέες. Στόχος ήταν να είμαστε σε θέση να απαντήσουμε στο τέλος του σεμιναρίου, σε αυτό που μας απασχολεί περισσότερο σήμερα, να δούμε την ευκαιρία που μας δίνεται για επαναπροσδιορισμό, ώστε να πετύχουμε την καλύτερη απόδοση της ομάδας μας και να βγούμε πιο δυνατοί από αυτήν την κρίση.

Το διαδικτυακό σεμινάριο παρακολούθησαν επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων, εργαζόμενοι και συνεργάτες, οι οποίοι απάντησαν σε poll, έθεσαν ερωτήματα και συμμετείχαν στη συζήτηση που ακολούθησε.

Coach – Facilitator του σεμιναρίου ήταν η Ειρήνη Νικολαΐδου, Professional Certified Coach-PCC by ICF, Certified mBIT Executive & Team Coach, Mentor, HRM Change Strategist, Εισηγήτρια σε Ενδοεπιχειρησιακά & Εκπαιδευτικά Προγράμματα Ενηλίκων.

Συντονιστής του σεμιναρίου ήταν ο Σωκράτης Ξανθόπουλος, Διευθυντής Ανάπτυξης Energy Line, Σύμβουλος Στρατηγικής Επικοινωνίας.

Θέματα που συζητήθηκαν:

  1. Πώς βιώνουμε την κρίση και πώς φανταζόμαστε την επόμενη μέρα;
  2. Πώς επηρεάζεται η απόδοση των ομάδων μας;
  3. Ποια είναι τα θέλω και οι προκλήσεις για τις ομάδες και τους ηγέτες;
  4. Ποιοι είναι οι πόροι μας και πώς μπορούμε να τους αξιοποιήσουμε;
  5. Πώς θα διασφαλίσουμε την απόδοση των ομάδων μας από απόσταση;
  6. Με ποια εργαλεία θα κρατήσουμε ενεργή τη σχέση με το εταιρικό περιβάλλον;
  7. Ποια είναι η αξία της ανθεκτικότητας και της ανάκαμψης;
  8. Πώς μπορούμε να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία;

Από τις παρουσιάσεις και τη συζήτηση έγινε κατανοητό ότι πρέπει να ιεραρχούμε σωστά τις ανάγκες μας, να επαναπροσδιορίσουμε τις εταιρικές αξίες μας, να δούμε τους παράγοντες που επιδρούν στην απόδοση των ομάδων μας, να αξιολογούμε και να ενεργοποιούμε τους κατάλληλους ανθρώπους στη σωστή θέση, να επενδύουμε στο ανθρώπινο δυναμικό μας, να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με θετικά συναισθήματα μέσα σε ένα υγιές και ασφαλές εργασιακό κλίμα.

Παράλληλα, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία και δίνοντας έμφαση στο περιεχόμενο, κρατάμε την επικοινωνία ζωντανή και επενδύουμε στο ποιοι, πού και πώς θέλουμε να είμαστε μετά την κρίση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.