ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ALUMINCO: Το πολυβραβευμένο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους στη Λέσβο, επιλέγει τα συστήματά της!

Με πιο πρόσφατο το βραβείο του κορυφαίου τουριστικού προορισμού της Ελλάδας, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος European Destinations of Excellence (EDEN) Ευρωπαϊκοί Προορισμοί Αριστείας, το μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου αποτελεί ένα παράθυρο στην ιστορία και την εξέλιξη της λεκάνης του Αιγαίου τα τελευταία 20.000.000 χρόνια.

Η αισθητική αναβάθμιση των όψεων και των εσωτερικών χώρων του μουσείου, παράλληλα με την επίτευξη της βέλτιστης λειτουργικότητας και ενεργειακής απόδοσης, αποτέλεσαν τα σημεία αναφοράς για την επιλογή των προηγμένων αρχιτεκτονικών συστημάτων ALUMINCO.

Η ανάδειξη και διαφύλαξη του μουσείου ως Διατηρητέο Μνημείο της Φύσης (Π.Δ. 443/85), με ιδιαίτερα μεγάλη περιβαλλοντική, γεωλογική και παλαιοντολογική αξία, διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στα επιμέρους στοιχεία αναδιαμόρφωσης, δημιουργώντας ένα τολμηρά μοναδικό βαθμό δυσκολίας αναφορικά με τις προδιαγραφές.

Υπερκαλύπτοντας τις απαιτητικές προδιαγραφές, τα συστήματα της ALUMINCO που επιλέχθηκαν για το έργο είναι το εξαιρετικό ανοιγόμενο-ανακλινόμενο σύστημα ALUMINCO W450 και το ολοκληρωµένο σύστηµα για υαλοπετάσµατα ALUMNCO EW50, τα οποία προσφέρουν υψηλές θερμομονωτικές, ηχομονωτικές και μηχανικές ιδιότητες και απαντούν σε όλες τις απαιτήσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής.

Η επιλογή των συστημάτων ALUMINCO επιβεβαιώνει την ικανότητα της εταιρείας να παρέχει κορυφαίες προϊοντικές λύσεις σε πληθώρα απαιτητικών έργων, οι οποίες ενσωματώνουν τεχνολογία αιχμής, έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις πραγματικές σύγχρονες ανάγκες, ενώ προσφέρουν πρωτόγνωρες για την εποχή δυνατότητες εξατομίκευσης.

Η προσαρμογή στις νέες τάσεις και τις προκλήσεις της κοινωνίας είναι πρωταρχική δέσμευσή της εταιρείας και ενισχύεται μέσα από την ενδυνάμωση συνεργατικών, αξιόπιστων και παραγωγικών σχέσεων με τους πελάτες, οι οποίοι με τόλμη επιδιώκουν ρηξικέλευθη καινοτομία και βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.