ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ Λ. ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ Α.Ε.: Βράβευση στα επιχειρηματικά βραβεία «Χρήμα 2019»

Ο Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ Λ. ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ Α.Ε., Λυμπαρέτ Τζιρακιάν (αρ.) με το «Βραβείο Ανάκαμψης Αποτελεσμάτων»

Η ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ Λ. ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ Α.Ε. βραβεύτηκε στα επιχειρηματικά βραβεία «Χρήμα 2019», κερδίζοντας το 2ο «Βραβείο Ανάκαμψης Αποτελεσμάτων», για τις εξαιρετικές οικονομικές της επιδόσεις για το έτος 2019. Είναι η δεύτερη χρονιά που η εταιρεία λαμβάνει βραβείο στην αντίστοιχη κατηγορία και η τρίτη φορά που της απονέμεται μέσα από το θεσμό αυτό, μετά από το 2017 που έλαβε 1ο «Βραβείο Υψηλών Ρυθμών Ανάπτυξης».

Το βραβείο παρέλαβε ο Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας, Λυμπαρέτ Τζιρακιάν, κατά την 17η απονομή. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Caravel, παρουσία του Υπ. Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα και πληθώρας άλλων σημαινόντων στελεχών της αγοράς και της οικονομίας.

Η ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ Λ. ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ Α.Ε. ευχαρίστησε τους πελάτες και επενδυτές της για την εμπιστοσύνη που της δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια και δεσμεύτηκε για την επίτευξη ακόμη καλύτερων αποτελεσμάτων τα επόμενα χρόνια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.