ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Ο Πρόεδρός της, Θ. Παγιάτης μίλησε στο MEGA για τις προτάσεις του κλάδου

Τις προτάσεις του κλάδου για την επόμενη μέρα παρουσίασε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (ΠΟΒΑΣ), Θεόφιλος Παγιάτης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο», προβάλλοντας συγχρόνως τις επιχειρήσεις του κλάδου, τα ποιοτικά προϊόντα που παράγουν και την πρόοδο που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια σε όλα τα επίπεδα και καθιστούν τον κλάδο σημαντικό για την οικονομία.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΠΟΒΑΣ, οι προτάσεις που κατατέθηκαν και στη ΓΣΕΒΕΕ είναι αποτέλεσμα διαβούλευσης με επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα.

«Θέλουμε τα μέτρα να μην είναι υποστηρικτικά στη κατεύθυνση απλής χρηματοδότησης και αύξησης δανεισμού των επιχειρήσεων. Θέλουμε συνδυαστικά μέτρα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Παγιάτης, ζητώντας από την κυβέρνηση την έναρξη των προγραμμάτων «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον» και Ηλέκτρα, με ταυτόχρονη αύξηση των σχετικών κονδυλίων, μείωση γραφειοκρατίας για τα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα ΕΣΠΑ και «την τυπική εφαρμογή του πλαισίου αποπληρωμής που προβλέπεται» καθώς και φοροαπαλλαγή 40% για δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας με ίδια κεφάλαια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.