ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO COLOR DAYS: Υπερανθεκτικά χρώματα σε SUPER τιμές για πραγματικό όφελος!

Η ALUMINCO καλωσορίζει τους συνεργάτες της, εμπόρους και κατασκευαστές, στο πρόγραμμα ALUMINCO COLOR DAYS, μια ξεχωριστή προωθητική ενέργεια, που δίνει τη μέγιστη ευελιξία και περισσότερα πλεονεκτήματα στο δίκτυο της εταιρείας για να ανταποκριθεί στις σημερινές κοινωνικές συνθήκες και στις επερχόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας της ALUMINCO, η εταιρεία πήγε πέρα από τους αριθμούς για να δημιουργήσει πραγματικό όφελος για τους συνεργάτες της και τους πελάτες τους, με μια δυναμική ενέργεια που προσφέρει τα πλέον δοκιμασμένα, πιστοποιημένα και υπερανθεκτικά χρώματα της κατηγορίας SMART σε SUPER ειδικές τιμές.Στόχος του προγράμματος ALUMINCO COLOR DAYS είναι να προσφέρει ακόμη περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες πώλησης σε όλους τους συνεργάτες, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Το πρόγραμμα ALUMINCO COLOR DAYS έχει ξεκινήσει από 1/4/2020 και θα τρέξει έως και 30/9/2020. Διατίθεται για όλα τα συστήματα αλουμινίου της εταιρείας, αρχιτεκτονικά και περιφερειακά, και υποστηρίζει μέσα από ένα digital πλάνο επικοινωνίας, που παροτρύνει τους εν δυνάμει αγοραστές κουφωμάτων αλουμινίου να επωφεληθούν της ευκαιρίας που προσφέρει η ALUMINCO και το δίκτυο της και να επιλέξουν το χρώμα που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες και προτιμήσεις.

Με τα υπερανθεκτικά χρώματα STRUCTURAL πρωταγωνιστής είναι ο κατασκευαστής. Χάρη στη δυναμική ενέργεια της ALUMINCO προσφέρονται σημαντικά πλεονεκτήματα και διπλό όφελος για τον επαγγελματία και το πελατολόγιό του.

Ενδιαφέρεστε για τις εκπτώσεις ALUMINCO COLOR DAYS;

Επικοινωνήστε με τον πωλητή της περιοχής σας ή το υποκατάστημα που σας εξυπηρετεί ή το Customer Service της ALUMINCO.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.