ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

TILCON: Αποπεράτωση συγκροτήματος μεζονετών στη Θέρμη με ενεργειακά συστήματα Exalco

Η εταιρεία κουφωμάτων TILCON ανέλαβε την την αποπεράτωση ενός μεγάλου συγκροτήματος μεζονετών ενεργειακής κλάσης Α++ στην περιοχή της Θέρμης, την οποία και εκπλήρωσε με τεράστια επιτυχία χάρη στο εξειδικευμένο προσωπικό της και το πάθος της για το έργο που επιτελεί.

Στα ανοιγόμενα κουφώματα χρησιμοποιήθηκε η σειρά Albio 129C της Exalco, μια απο τις κορυφαίες σειρές της αγοράς με τα μεγαλύτερα πολυαμίδια και τις καλύτερες επιδόσεις. Όσον αφορά τα συρόμενα κουφώματα, χρησιμοποιήθηκε μια επίσης ιδιαίτερη σειρά της Exalco, η Albio 235 minimal η οποία συνδιάζει κορυφαίες επιδόσεις σε θερμομόνωση και απίστευτο design με λιτές ίσιες γραμμές, ιδανική για μεγάλα ανοίγματα.

Σημαντική λεπτομέρεια αποτελούν και τα ρολλά που χρησιμοποιήθηκαν για την ολοκλήρωση των κατασκευών αλουμινίου στο έργο αυτό. Πρόκειται για τα TILROLLS, με θερμομονωτικά κουτιά αλουμινίου και φυλλαράκι διέλασης μεγάλης διάτρησης, προσδίδοντας μεγαλύτερη ασφάλεια στον χώρο όπου τοποθετήθηκαν, τα οποία μάλιστα συνοδεύονται από ηλεκτρικά ασύρματα μοτέρ somfy ΟΧΙΜΟ ΙΟ με ανιχνευτές εμποδίου, σύστημα taHoma και φυσικά με την λειτουργία Smart home.

Τέλος, μια ακόμη κατασκευή συμπληρώνοντας τις υπόλοιπες για φτάσει στο πέρας του το έργο, αποτελεί η κύρια είσοδος του σπιτιού, η βιτρίνα του, γνωστή ως ΤΙLDOOR, η οποία συνδυάζει μοντέρνο design και ασφάλεια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.