ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

NEOKEM: ΑΜ Αντιβακτηριδιακό Χρώµα Πούδρας

Η ΝΕΟΚΕΜ, συμβαδίζοντας με τις τεχνολογικές εξελίξεις, προχώρησε από το 2017, στην παραγωγή πιστοποιημένων αντιβακτηριδιακών πουδρών βαφής, για χώρους και εφαρμογές υψηλού υγειονομικού ενδιαφέροντος και όχι μόνο, όπως νοσοκομεία, σχολεία, παιδικούς σταθμούς, εστιατόρια, ιατρικούς εξοπλισμούς, φαρμακευτικά εργαστήρια, πάρκα, παιδικές χαρές, γυμναστήρια, πόμολα, κλιματιστικά, συστήματα εξαερισμού κ.ά.

Η αντιβακτηριδιακή προστασία επιτυγχάνεται με τη χρήση εξελιγμένων πρόσθετων τεχνολογίας ιόντων αργύρου, που ενσωματώνονται στην πούδρα και προσδίδουν στο προϊόν αντιβακτηριδιακές ιδιότητες για όλη τη διάρκεια ζωής του. Με αυτόν τον τρόπο προκύπτει αποδεδειγμένη αναστολή ανάπτυξης βακτηρίων έως και 99,9%, ιδιότητα, η οποία διατηρείται ακόμα και μετά από επαναλαμβανόμενες πλύσεις.

Όλες οι πούδρες, όλων των σειρών προϊόντων της ΝΕΟΚΕΜ, μπορούν να αποκτήσουν αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, μετά από συμφωνία και προγραμματισμό.

Το Αντιβακτηριδιακό Χρώμα Πούδρας ΑΜ είναι πιστοποιημένο για την προστασία του από βακτηρίδια, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22196 του Ινστιτούτου Hohenstein στη Γερμανία.

Οφέλη από το ΑΜ Αντιβακτηριδιακό Χρώµα Πούδρας

  • Αποδεδειγμένη αναστολή ανάπτυξης βακτηριδίων έως 99,9%
  • Αποτελεσματικό κατά των ανθεκτικών στα αντιβιοτικά βακτηριδίων
  • Προστασία για όλη τη διάρκεια ζωής της επίστρωσης
  • Τα αντιβακτηριδιακά πρόσθετα είναι ενσωματωμένα στο προϊόν και διατηρούν τις ιδιότητές τους, ακόμη και μετά από επαναλαμβανόμενες πλύσεις
  • Εξαιρετική διατήρηση απόχρωσης
  • Φιλικό προς το περιβάλλον
  • Δεν βασίζεται σε Νανοτεχνολογία
  • Ευκολία στην εφαρμογή

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό έντυπο εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.