ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Στη μάχη κατά του COVID-19

Σε μια σεμνή τελετή που έγινε για λόγους ασφαλείας, στον προαύλιο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, η Διοίκηση του νοσοκομείου και οι τοπικές αρχές ευχαρίστησαν την Ελληνική Βιομηχανία Αλουμινίου ELVIAL για τη σημαντική προσφορά της σε πρόσθετο νοσοκομειακό εξοπλισμό (αναπνευστήρες) για την περίθαλψη σοβαρών περιστατικών  και υγειονομικό υλικό για την προστασία και την καταπολέμηση της διάδοσης του κορωνοϊου (COVID – 19).

Για λογαριασμό της καταξιωμένης διέλασης στην εκδήλωση παρέστη ο Δ/ντής εργοστασίου, Παύλος Βαγιωνάς και μέλη της τοπικής κοινωνίας. Τον κ. Βαγιωνά ως εκπρόσωπο της ELVIAL συνεχάρη ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Γιάννης Ανδρίτσος, εξαίροντας τη σημαντικότητα της προσφοράς, και τη γενναιοδωρία της οικογένειας Δ. Τζίκα ως Διοίκηση της εταιρείας.

Η ELVIAL επέλεξε εν μέσω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, να συμβάλλει ως αρωγός των προσπαθειών της πολιτείας,  παραβλέποντας την όποια προϊοντική προώθηση  και άλλους τρόπους προβολής. Συμμετείχε όμως με όλες τις δυνάμεις της  στην προσπάθεια για την κάλυψη των συγκεκριμένων ζητουμένων αναγκών για να αποφευχθεί η κατάρρευση του εθνικού συστήματος υγείας και την επιτυχή ολοκλήρωση των προσπαθειών κατά της πανδημίας.

Όπως σε ανάλογες περιόδους (capital controls) έτσι και σε αυτές τις κρίσιμες για την κοινωνία και τη χώρα στιγμές, η δυναμική διέλαση από τη Β. Ελλάδα, επέλεξε με υπευθυνότητα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, εξασφαλίζοντας αρχικά την οικονομική θωράκιση της εταιρείας, εξαντλώντας κάθε δυνατότητα, προκειμένου να μην επιβαρύνει καθόλου τον κρατικό προϋπολογισμό.

Με ευαισθησία απάλλαξε εργαζόμενους με χαρακτηριστικά ευπαθών ομάδων, καθιέρωσε την εργασία από το σπίτι δημιουργώντας κατά περίπτωση τις κατάλληλες υποδομές και έλαβε όλα τα μέτρα προληπτικής υγιεινής για την απρόσκοπτη συνέχεια όλων των παραγωγικών και διοικητικών λειτουργιών και υποχρεώσεων καθ΄όλη τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων χωρίς να προκύψει  το παραμικρό πρόβλημα. Με τον τρόπο αυτό εντατικοποίησε τους ρυθμούς με άμεσο στόχο την εξυπηρέτηση των συνεργατών της κατά την διάρκεια των περιορισμών αλλά δημιούργησε και το περιβάλλον για την επόμενη μέρα και τις αυξημένες απαιτήσεις.

Με εσωτερική οργάνωση, ανέπτυξε με εξαιρετική πρόοδο τη short edition του νέου website που καλύπτει πλέον αρκετά από τα θέματα του, δίνοντας την ευκαιρία στον επισκέπτη για μια μοναδική εμπειρία περιήγησης και γνωριμία με τα προϊόντα της.

Επιπλέον δημιουργήθηκαν νέες τεχνικές λύσεις και προσθήκες νέων κατασκευαστικών δυνατοτήτων στα δημοφιλή συστήματα, διευρύνοντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των συνεργατών μας. Τέλος, δημιουργήθηκαν εργαλεία αμεσότερης και ποιοτικότερης εξυπηρέτησης της παραγγελιοληψίας, νέοι τεχνικοί κατάλογοι συστημάτων κ.ά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.