ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

IDECO: Πλουσιότατο portfolio καινοτομίας!

H IDECO ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται από τις αρχές της δεκαετίας του ‘90 στην παραγωγή αντικωνωπικών συστημάτων. Από τις αρχές του 2008, η εταιρεία μεταφέρθηκε σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 4.000 τ.μ., σε ένα χώρο 25.000 τ.μ., δημιουργώντας έτσι την κατάλληλη υποδομή για να συνεχίσει την ανοδική πορεία της και να αυξήσει τα μερίδιά της στην Ελληνική, την Ευρωπαϊκή και τη διεθνή αγορά.

Θεωρώντας εξ αρχής ως βασικό εργαλείο επιχειρηματικής ανάπτυξης την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων, η IDECO και ο ιδρυτής της Αργύριος Παπαδόπουλος, επένδυσαν από πολύ νωρίς στην έρευνα και στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων, έχοντας ως στόχο τη δημιουργία ενός εταιρικού portfolio καινοτομίας. Ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 και επί είκοσι συνεχή έτη, η εταιρεία επένδυσε στην καινοτόμο έρευνα και στις Πατέντες και έτσι κατόρθωσε να δημιουργήσει ένα πλουσιότατο portfolio καινοτομίας και Δικαιωμάτων Διανοητικής Ιδιοκτησίας.

Στα καινοτόμα προϊόντα της IDECO έχει απονεμηθεί μέχρι σήμερα πλήθος Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας (ενδεικτικά μόνον αναφέρονται τα Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας υπ’ αρ. GR 1007359, GR 1007622, GR 1007778, GR 3084195, GR 1008203, GR 3096645, European Patent EP2407628Β1 European Patent EP2681393Β1, European Patent EP2549053Β1, Australian Patent AU2012204143, European Patent EP2759673B1, European Patent EP2986802B1, κ.ά.).

Τα Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας που έχουν απονεμηθεί στα προϊόντα της εταιρείας έχουν ισχύ στην Ελλάδα και σε μπάντα ευρωπαϊκών κρατών (όπως Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία, Πολωνία, Τσεχία, Κροατία, Βουλγαρία, Σερβία, Σλοβακία, Ρουμανία κ.ά.), αλλά και στην Τουρκία και στην Αυστραλία, ενώ εκκρεμεί απονομή Διπλωμάτων για νέα καινοτόμα προϊόντα τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ και στον Καναδά.

Οι καινοτομίες αφορούν καινοτόμα μεμονωμένα εξαρτήματα αλλά και ολοκληρωμένα συστήματα σητών πλισέ & πιέττας (όπως η σήτα πλισέ EL GRECO με συστήματα καδένας και σήτα πιέττα με οδηγούς αλουμινίου πάνω – κάτω), τα οποία εμπορεύεται η IDECO. Το Portfolio Δικαιωμάτων Διανοητικής Ιδιοκτησίας της εταιρείας περιλαμβάνει και τα κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα (Trademarks) που διακρίνουν τα προϊόντα της, στην Ελλάδα και στην ΕΕ, όπως τα σήματα IDECO, IDECO pieta, IDECO EL GRECO ANTI-INSECT.

Η IDECO έχει πιστοποιηθεί ότι τηρεί πιστά τον κανονισμό υγιεινής REACH για το πανί plisse και όλα τα προϊόντα της εταιρείας τηρούν τις προδιαγραφές του ευρωπαϊκού Κανονισμού 1907/2006 (ΕΚ) «Κανονισμός για την καταχώρηση, την αξιολόγηση και τον περιορισμό των χημικών προϊόντων».

Όντας σε πορεία συνεχούς ανάπτυξης, τα τελευταία χρόνια η IDECO έχει ιδρύσει παραρτήματα στη Σερβία (Βελιγράδι), στην Κροατία (Ζάγκρεμπ) και στην Ισπανία (Βαλένθια). Επίσης συμμετέχει με δικό της περίπτερο στις μεγαλύτερες εκθέσεις του κλάδου δομικών προϊόντων που διοργανώνονται διεθνώς, όπως στην Έκθεση R+T STUTTGART, στην έκθεση SEEBBE στο Βελιγράδι, στην BIG 5 στο Dubai και στην XENIA στην Αθήνα (χώρος hospitality). Στους αμέσως επόμενους μήνες, η εταιρεία θα συμμετάσχει στις διεθνείς εκθέσεις VETECO 2020 στη Μαδρίτη (Νοέμβριος 2020) και R+T STUTTGART 2021 (Μάρτιος 2021).

ROYAL 22/32 – ROYAL PLUS 22/32
Οριστική λύση στο μόνιμο πρόβλημα κοπής των κορδονιών

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του πλούσιου portfolio καινοτομίας είναι οι σήτες ROYAL και ROYAL PLUS, οι οποίες διαθέτουν δύο θαλάμους (1&2), με αποτέλεσμα να αποτρέπουν οριστικά την είσοδο βρωμιάς και σκόνης που προκαλούν την κοπή των σχοινιών.

Τα τρούκ και τα άνω – κάτω εξαρτήματα με τροχαλίες του οδηγού ολίσθησης μηδενίζουν την τριβή των σχοινιών επομένως αποτρέπουν και την κοπή τους.

Το ροδάκι κύλισης στο κάτω μέρος του οδηγού ολίσθησης, διευκολύνει το άνοιγμα και το κλείσιμο της σήτας.

Η σήτα ROYAL και ROYAL PLUS με ανοξείδωτο συρματόσκοινο έχει απεριόριστη αντοχή στον χρόνο.

Η βρωμιά και η σκόνη του κάτω οδηγού, μεταφέρεται μόνο εντός του θαλάμου 2 μέσω του συρματόσκοινου και δεν έρχεται καθόλου σε επαφή με τα κορδόνια και τα τρούκ της σήτας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.