ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Κορυφαίες πιστοποιημένες επιδόσεις για το ανοιγοανακλινόμενο W4750

Κάθε αρχιτεκτονικό σύστημα ALUMINCO είναι ένα μοναδικό αριστούργημα με κορυφαίες επιδόσεις. Είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης. Προσδίδει στυλ στον χώρο, εναρμονίζεται απόλυτα με το εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον, αναβαθμίζει την αισθητική του, πρωτίστως όμως παρέχει κορυφαίες επιδόσεις για να βελτιώνει το ευ ζην των χρηστών.

Σχεδιασμένο για να ξεχωρίζει και να αποδίδει τα μέγιστα, το W4750 με πιστοποιημένο δείκτη θερμομόνωσης Uf από 1,2 W/m²K, εκτοξεύει, εξίσου συναρπαστικά, τις επιδόσεις σε αεροδιαπερατότητα, υδατοστεγανότητα και αντίσταση στην ανεμοπίεση σε πρόσφατη επίσημη μέτρηση από εντεταλμένη ομάδα του ift Hellas στον ιδιόκτητο θάλαμο δοκιμών συστημάτων αλουμινίου της εταιρείας που είναι πιστοποιημένος από το γερμανικό ινστιτούτο ift Rosenheim.

Το W4750, όντας ιδανικό για ιδιωτικές κατοικίες και κτίρια υψηλών ενεργειακών απαιτήσεων και προδιαγραφών, επιτυγχάνει άριστες επιδόσεις, με ανεμοπερατότητα κλάση 4, υδατοστεγανότητα Ε1200 και αντοχή στην ανεμοπίεση κλάση 5, υπογραμμίζοντας την πιστοποιημένη ανωτερότητα του συστήματος W4750.

Το W4750 δείχνει το όραμα της ALUMINCO για τα συστήματα αλουμινίου της επόμενης γενιάς – τεχνολογικά προηγμένα συστήματα, κορυφαίας αισθητικής αξίας και με επιβλητικές επιδόσεις.

Οι πιστοποιημένες επιδόσεις του W4750

Αεροδιαπερατοτητα: Class 4
Υδατοστεγανότητα: E1200
Αντοχή σε ανεμοπίεση: C5/B5
Θερμομόνωση: Uf = 1,2 – 2,3 W/m²K

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.