ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL SMARTIA M8200: Ανακαλύψτε τις νέες στιβαρές βάσεις M8217 & M8219 για εύκολη τοποθέτηση

Το SΜΑRΤΙΑ M8200 της ALUMIL είναι ένα σύστημα κάθετης στήριξης για γυάλινα κάγκελα που συνδυάζει μοντέρνα αισθητική και στιβαρή κατασκευή. Πρόσφατα, η εταιρεία ανέπτυξε 2 νέες βάσεις για το συγκεκριμένο σύστημα στήριξης, τις M8217 και M8219.

Το συγκριτικό πλεονέκτημα των νέων βάσεων για τη σειρά M8200, είναι η δυνατότητα τοποθέτησής τους ακριβώς στην άκρη του μπαλκονιού (γείσο), εκμηδενίζοντας τον κίνδυνο να σπάσει ή να ραγίσει η άκρη του δαπέδου κατά το βίδωμα της βάσης.

Αυτό συμβαίνει διότι οι νέες βάσεις διαθέτουν ένα ειδικό φτερό, το οποίο επιτρέπει να γίνει το βίδωμα πιο μέσα και όχι τόσο κοντά στην άκρη του δαπέδου. Με τον τρόπο, εκτός του ότι κερδίζεται παραπάνω χώρος από την εσωτερική πλευρά του μπαλκονιού, επιτυγχάνεται ένα αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα χάρη στην τοποθέτηση του κάγκελου ακριβώς στο όριο του μπαλκονιού, χωρίς εκπτώσεις στην αντοχή και την ασφάλεια.

Ως προς την τοποθέτηση των υαλοπινάκων, το M8217 είναι συμβατό με τζάμι πάχους υάλωσης 8+8 και 10+10 χιλ. (τύπου triplex security), ενώ το M8219 είναι αντίστοιχα συμβατό με τζάμι 12+12 χιλ. και αποτελεί την πιο ισχυρή και ανθεκτική λύση της σειράς M8200.

Οι δύο νέες βάσεις μπορούν να τοποθετηθούν είτε με το φτερό εσωτερικής στήριξης εμφανές, είτε να καλύπτονται (π.χ. ελαφρό μπετόν, πλακάκια κ.ά.) σε συνδυασμό με το ειδικό αρμοκάλυπτρο. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι οι δύο νέες βάσεις έχουν λάβει πιστοποίηση για οριζόντια φόρτιση και ανεμοπίεση έναντι ιδιαίτερα υψηλών φορτίων ανέμου από το διεθνώς αναγνωρισμένο ινστιτούτο ift Rosenheim.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.