ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Νέα καμπάνια με σύνθημα «Μένουμε Ασφαλείς, Μένουμε EUROPA»!

Η EUROPA εμπνέει την ασφάλεια και την σιγουριά επί σειρά ετών, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Η καμπάνια με σύνθημα «Μένουμε Ασφαλείς, Μένουμε EUROPA» αποκτά επιπρόσθετη δυναμική, σε μια χρονιά που η αξία της ασφάλειας αποτελεί μονόδρομο.

Σκοπός της καμπάνιας είναι να αναδείξει έμπρακτα την αξία της Ασφάλειας EUROPA σε όλα τα επίπεδα, από την παραγωγή του προϊόντος μέχρι το αίσθημα ασφάλειας που δημιουργούν αυτά, σε κάθε σπίτι, σε κάθε έργο.

Το σήμα εκκίνησης δόθηκε με  το νέο ραδιοφωνικό σποτ της EUROPA (YouTube). Η ραδιοφωνική καμπάνια πραγματοποιήθηκε σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και επαρχία, σε όλους τους μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς ευρείας ακροαματικότητας, από τα μέσα Ιουνίου και για ένα μήνα.

Η καμπάνια συνεχίζεται με το νέο video για την Ασφάλεια EUROPA, που είναι ήδη διαθέσιμο στο κανάλι της εταιρείας στο YouTube, καθώς και με έντυπες καταχωρήσεις και διαδικτυακές αναρτήσεις.

Η Αντιπρόεδρος και Δ/νουσα Σύμβουλος της EUROPA, Ανούς Τζιρακιάν

Η Αντιπρόεδρος και Δ/νουσα Σύμβουλος της EUROPA, Ανούς Τζιρακιάν, δηλώνει σχετικά: «”Μένουμε Ασφαλείς” σημαίνει ότι διασφαλίζουμε την αξιοπιστία και τη σιγουριά που συνοδεύουν εδώ και 45 χρόνια το όνομα της EUROPA, σε κάθε στάδιο παραγωγής και διάθεσης των προϊόντων μας, με σεβασμό στους εργαζομένους, τους συνεργάτες, τους καταναλωτές, και φυσικά στο περιβάλλον!».

«Όλα EUROPA, με ασφάλεια»

Με σύνθημα «Όλα EUROPA» οι κατασκευαστές αλουμινίου δίνουν στον τελικό καταναλωτή την ολοκληρωμένη λύση εγγύησης ποιότητας και ασφάλειας, με αρχιτεκτονικά συστήματα, σήτες και ρολά EUROPA!

Μεγάλη γκάμα από Αρχιτεκτονικά Συστήματα Αλουμινίου, Πόρτες Ασφαλείας, Ρολά, Σήτες, Σκίαστρα και πληθώρα εξαρτημάτων και μηχανισμών κλειδώματος τελευταίας τεχνολογίας, εξασφαλίζουν κάθε χώρο από τον κίνδυνο παραβίασης ή κάθε είδους όχλησης, καθώς και από καιρικά φαινόμενα (βροχή και αέρα).

Πέραν της ολοκληρωμένης γκάμας προϊόντων που ενισχύουν το αίσθημα της «ασφάλειας», η EUROPA έχει αναπτύξει ένα σύνολο διαδικασιών και υπηρεσιών με στόχο την περαιτέρω εξασφάλιση των πελατών της αλλά και των τελικών χρηστών. Οι συνεχείς και αδιάλειπτοι ποιοτικοί έλεγχοι, η διαδικασία του Τεχνικού Ελέγχου και η Πιστοποίηση EUROPA στους κατασκευαστές επισφραγίζουν το πλέγμα ασφάλειας που απαιτείται από όλους.

Εφαρμόζοντας την αξία της Ασφάλειας σε όλα τα επίπεδα δράσης της, η EUROPA προστατεύει τόσο τον εργαζόμενο, όσο και το περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται. Έμπρακτη αναγνώριση των δράσεών της είναι τα Βραβεία Health & Safety που έλαβε για το 2019 και το 2020.

Γιατί «Μένουμε Ασφαλείς», σημαίνει «Μένουμε EUROPA!».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.