ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΕΤΕΜ: Πολυτέλεια και λειτουργικότητα για το Radisson Blu Hotel στη Λάρνακα

Το ξενοδοχείο Radisson Blu Hotel στη Λάρνακα της Κύπρου προσφέρει στιγμές κομψής χαλάρωσης μέσα στην καρδιά της πόλης. Σχεδιασμένο να ξεπερνά τις προσδοκίες των επισκεπτών του, το ξενοδοχείο συνδυάζει το παλιό και το καινούριο μαζί με πινελιές από το περιβάλλον τοπίο.

H ΕΤΕΜ κλήθηκε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μεταμόρφωσης των χώρων σε ιδανικό τόπο χαλάρωσης και ξεκούρασης. Για τις νέες λειτουργικές ανάγκες του ξενοδοχείου, επιλέχθηκαν τα συστήματα Ε50 και Ε85 που συνδυάζουν υψηλή αρχιτεκτονική αισθητική, άριστη λειτουργικότητα και σύγχρονη τεχνολογία με τον τοπικό, νησιωτικό τρόπο ζωής στην Κύπρο. Το ξενοδοχείο αποτελεί πλέον ορόσημο για μοναδικές στιγμής διακοπών, ακόμα και στην καρδιά της πόλης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.