ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

NEOKEM: Σταθερά δίπλα στην ελληνική αρχιτεκτονική

Η NEOKEM στηρίζει με την παρουσία της το νέο αρχιτεκτονικό περιοδικό DOMa και το ανανεωμένο περιοδικό ΔΟΜΕΣ.

Στο περιοδικό DOMa, οι αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να μελετήσουν λευκώματα με σημαντικά πραγματοποιημένα έργα, από την αρχική τους έμπνευση μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.

Στο πρώτο τεύχος δημοσιεύεται αρχειακό υλικό από τα έργα «Hunters Point Library» των Steven Holl Architects, «The OE House» των Fake Industries Architectural Agonism + Aixopluc, «22 Dwellings Housing Block in Barcelona» των MAIO και «House no. 10 – House with Courtyard» των MOS Architects.

Το ανανεωμένο περιοδικό ΔΟΜΕΣ είναι αφιερωμένο στην ελληνική αρχιτεκτονική. Έργα σε πρώτη δημοσίευση, άρθρα επικαιρότητας, αναλύσεις ιστορικών κτηρίων είναι μερικά από τα θέματα που  κεντρίζουν το ενδιαφέρον του σύγχρονου αρχιτέκτονα.

Στο τεύχος συμμετέχουν οι: Ανδρέας Κούρκουλας, Δημήτρης Ησαΐας – Τάσης Παπαϊωάννου, Πάνος Δραγώνας, Βασιλική Πετρίδου, Ιουλιέττα Ζήνδρου, Proplusma Architects, Urban Soul Project, Divercity Architects, OOAK architects, Αναστασία Γ. Φιλιππαίου, Οι αρχιτέκτονες της Φάλαινας, Kapsimalis architects, K-studio, WE Design, Point Supreme, AREA, The New Raw, Papercuts, και Γιώργης Γερόλυμπος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.