ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΕΤΕΜ: Η Best Western την εμπιστεύεται για το πολυτελές της brand BW Premier Collection®

Τα BW Premier Collection® αποτελούν μια αποκλειστική συλλογή ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο από την Best Western Hotels & Resorts, που προσφέρουν πολυτελή διαμονή σε ιδιαίτερα εκλεκτικούς ταξιδιώτες. Τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία φημίζονται για την προσοχή στη λεπτομέρεια, ώστε κάθε επισκέπτης να περνά αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Η Best Western είναι μια από τις γνωστότερες αλυσίδες στον κόσμο, η οποία δίνει προτεραιότητα στη μοναδική διαμονή των πελατών της, αλλά και σέβεται το περιβάλλον και το χαρακτήρα της κάθε περιοχής που φιλοξενεί τις πολυτελείς της μονάδες.

Για το έργο της ολικής ανακαίνισης της ξενοδοχειακής μονάδας στη Λάρνακα της Κύπρου, επιλέχθηκαν τα συστήματα Ε52, Ε45 και Ε39 της ΕΤΕΜ, που ξεχωρίζουν για την κομψή τους εμφάνιση, τη μακρόχρονη αντοχή τους και τη θερμομονωτική τους ιδιότητα. Στόχος ήταν η απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα, αλλά και η διατήρηση της πολυτέλειας που προσφέρουν τα ξενοδοχεία της Best Western.

Η επιλογή των συστημάτων της ETEM από την Best Western αποδεικνύει για μια ακόμα φορά την αξεπέραστη ποιότητα των προϊόντων της ελληνικής διέλασης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.