ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Σεμινάρια πυρόσβεσης στο πλαίσιο του Σχεδίου Ασφαλείας της εταιρείας

Στο πλαίσιο του Σχεδίου Ασφαλείας που έχει καταρτίσει η EUROPA, αλλά και του προγράμματος εκπαίδευσης των εργαζομένων της, ολοκλήρωσε το 2ο σεμινάριο πυρόσβεσης, με θέμα «Πυρασφάλεια – οδηγίες αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών», στην ειδική ομάδα «Πυρασφάλειας EUROPA», που απαρτίζεται από 70 εργαζόμενους της εταιρείας διαφόρων τμημάτων και ειδικοτήτων.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε από αρμόδια στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Οινοφύτων και σχετιζόταν τόσο με το θεωρητικό πλαίσιο αντίληψης και καλλιέργειας κουλτούρας, με μέτρα πρόληψης στον χώρο εργασίας και όχι μόνο, όσο και με πρακτική άσκηση κατάσβεσης φωτιάς με ειδικό εξοπλισμό.

Η EUROPA δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην Ασφάλεια σε κάθε της πτυχή. Ασφάλεια στην εργασία. Ασφάλεια στα προϊόντα. Ασφάλεια στο εμπορικό δίκτυο και στο σπίτι του κάθε ιδιώτη!

Η συνολική στόχευση της EUROPA στην ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα επιβεβαιώθηκε και από την πρόσφατη βράβευσή της στη διοργάνωση Health & Safety Awards 2020!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.