ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΣΕΚΑ: Ακυρώθηκε η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου λόγω των έκτακτων υγειονομικών μέτρων

Μετά την ανακοίνωση των πρόσθετων μέτρων κατά COVID – 19 και στο πλαίσιο των σχετικών οδηγιών που ανακοινώθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και αφορούν στην περιφέρεια Αττικής, αποφασίστηκε η ακύρωση της προγραμματισμένης για το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΚΑ.

Ανανέωση: Μετά την ανακοίνωση των πρόσθετων μέτρων κατά COVID – 19 και στο πλαίσιο των σχετικών οδηγιών που ανακοινώθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας αποφασίστηκε η ακύρωση της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου (ΣΕΚΑ).

Προηγούμενη Ανάρτηση: H Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου (ΣΕΚΑ) θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020, στο ELEFSINA HOTEL, Αίθουσα Αισχύλος, Δήμητρος & Ρήγα Φεραίου, Ελευσίνα, από τις 10.00 έως τις 16.00.

Η παρουσία όλων είναι σημαντική για την ενδυνάμωση των σχέσεων, την ανταλλαγή απόψεων και την εύρεση νέων δρόμων συνεργασίας, που θα δώσουν τις δυνατότητες και τα εφόδια αντιμετώπισης των προκλήσεων στην αγορά της μετά COVID-19 εποχής.

Μεταξύ άλλων, στόχος είναι η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του αλουμινίου και η δημιουργία ευκαιριών ανάπτυξης στο νέο οικονομικό περιβάλλον που διαμορφώνεται.

Ο ΣΕΚΑ είναι ο μοναδικός σύνδεσμος που εκπροσωπεί αμιγώς επιχειρήσεις κατασκευών αλουμινίου, με σημαντικά οφέλη για τον κατασκευαστή.

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ανακοίνωση & δήλωση υποψηφιότητας μελών εδώ.

Αυστηρά υγειονομικά μέτρα

Ο ΣΕΚΑ παρακολουθεί στενά τις ενημερώσεις για τον COVID-19 και φρόντισε ώστε ο χώρος διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης να τηρεί όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας, όπως αυτά ορίζονται τόσο από τον Εθνικό όσο και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

  • Θα γίνει θερμομέτρηση κατά την προσέλευσή σας στη Γραμματεία.
  • Υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας

Διαβάστε όλα τα μέτρα προστασίας εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.