ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMINCO: Υπευθυνότητα απέναντι σε πελάτες, συνεργάτες και εργαζόμενους

Στη σκιά της πανδημίας του COVID-19, η ταχύτητα στην ανάληψη δράσεων με ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα και η καινοτομία μέσα από τον άμεσο σχεδιασμό πρακτικών λύσεων αποτελούν σήμα κατατεθέν της εταιρείας ALUMINCO.

Σε μια νέα εποχή που δεν επιβιώνει ο πιο δυνατός, αλλά αυτός που προσαρμόζεται γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά, η εταιρεία επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και με περίσσεια υπευθυνότητά προχώρησε σε με μια σειρά μέτρων και δράσεων, στηρίζοντας πελάτες, εργαζομένους αλλά και την κοινωνία.

Όσον αφορά στον άμεσο σχεδιασμό πρακτικών λύσεων, η ALUMINCO προώθησε στην αγορά, από την πρώτη κιόλας στιγμή, τα προστατευτικά / διαχωριστικά χώρων ALUMINCO SNEEZE GUARDS, παροτρύνοντας το δίκτυο συνεργατών της να εξυπηρετήσει την επαυξημένη ζήτηση.

Τα SNEEZE GUARDS μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως προστατευτικά χωρίσματα σε καταστήματα λιανικής, καφετέριες, εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, βενζινάδικα, καθώς και ως προστατευτικές ασπίδες για υπαλλήλους ρεσεψιόν για τράπεζες, ξενοδοχεία και άλλες επιχειρήσεις, αλλά και σε γραφεία εξυπηρέτησης πελατών και φαρμακεία.

Τα προφίλ και εξαρτήματα που φέρουν τα SNEEZE GUARDS προσφέρουν κατασκευαστική ευελιξία, ενώ πολλαπλές χρωματικές επιλογές ικανοποιούν κάθε επαγγελματική επιθυμία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.