ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

THEMELIO Software: Online ενημέρωση από τις οθόνες των Smart Gold & Profil Gold!

Μία από τις βασικές δυνατότητες – παροχές των εκδόσεων Smart Gold & Profil Gold της THEMELIO Software είναι η online ενημέρωση των χρηστών των προγραμμάτων για καθετί σημαντικό.

Η πρώτη οθόνη του προγράμματος αποτελεί σημαντικό εργαλείο επικοινωνίας ώστε όλοι οι χρήστες να μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά και άμεσα για επίκαιρα και σημαντικά θέματα που τους ενδιαφέρουν.

Την εβδομάδα μεταξύ 30.9.2020 – 7.10.2020, η ΝΕΟΚΕΜ επέλεξε να ενημερώσει το πελατολόγιο της THEMELIO Software για τα υπερανθεκτικά χρώματα πούδρας Prisma & Ammos collection. Για περισσότερες λεπτομέρειες περιηγηθείτε στο https://neokem.eu/el/arhiki/.

Η επόμενη ενημέρωση θα αφορά ένα από τα φλέγοντα θέματα των ημερών, την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.