ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΤΕΜ: Τα συστήματά της στα πολυβραβευμένα κτίρια της NOVAL PROPERTY

Σκοπός της ΕΤΕΜ είναι να δημιουργεί αξία και βιώσιμα προϊόντα που αποτελούν σημείο αναφοράς στον κλάδο ακινήτων και τον κατασκευαστικό κλάδο. Δεν αποτελεί τυχαία η επιλογή των συστημάτων της σε τρία από τα πιο πολυβραβευμένα κτιριακά οικοδομήματα στην Αττική.

Συγκεκριμένα χρησιμοποιήθηκαν τα συστήματα αλουμινίου της ΕΤΕΜ Ε85, Ε45 και Ε75 σε ένα κτίριο ορόσημο της Αθήνας, το “THE ORBIT” που διακρίνεται για τις χαρακτηριστικές φουτουριστικές γραμμές και τον «πράσινο» χαρακτήρα του. Το “THE ORBIT” απέσπασε την ύψιστη διάκριση (PLATINUM βραβείο) στη συνολική ενότητα Νέες κατασκευές / New Projects, καθώς και την υψηλότερη διάκριση (GOLD βραβείο) στην κατηγορία Best New Development – Office, στα Commercial Property Awards 2020.

Τα συστήματα της ΕΤΕΜ Ε75 και Ε85 έχουν εφαρμοστεί στο επίσης νέο κτίριο γραφείων “BUTTERFLY”, το οποίο απέσπασε το SILVER βραβείο στην κατηγορία Best Renovation – Office στα Commercial Property Awards 2020. Το νέο κτίριο γραφείων της NOVAL PROPERTY στο Χαλάνδρι ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2019 με περιβαλλοντική πιστοποίηση LEED (Gold). Χαρακτηριστικό του βιοκλιματικού σχεδιασμού του κτιρίου είναι η κάλυψη όλων των δωμάτων σε κάθε επίπεδο του κτιρίου από φύτευση.

Ακόμα στο πολυσύχναστο και εμβληματικό “RIVER WEST” έχουν χρησιμοποιηθεί τα συστήματα ΕΤΕΜ Ε85, Ε45 και Ε97 Bravo. Το “RIVER WEST” αποτελεί πρότυπο εμπορικό κέντρο με εξαιρετική υποδομή και λειτουργικότητα και γι’ αυτό δικαίως βραβεύτηκε στα Fire & Emergency Excellence Awards 2020 με την υψηλότερη διάκριση (βραβείο GOLD) στην ενότητα «Εγκαταστάσεις». για το επίπεδο ασφάλειας και τη συνολική διαχείριση της ασφάλειας των εγκαταστάσεών του, καθώς και με το βραβείο BRONZE στην κατηγορία «Ανταπόκριση σε Έκτακτες Ανάγκες» για την εξαιρετική ανταπόκρισή του σε ενδεχόμενο συμβάν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.