ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Κορυφαίο σύστημα αλουμινίου για Παθητικά Κτίρια παγκοσμίως το SUPREME S91 σύμφωνα με το PHI

H ALUMIL διακρίθηκε για άλλη μία φορά, επιβεβαιώνοντας τον καινοτόμο χαρακτήρα της και την ιδιαίτερη έμφαση που δίνει στην “πράσινη” δόμηση, καθώς το σύστημα αλουμινίου SUPREME S91 (έκδοση Hi) πιστοποιήθηκε με τον καλύτερο συντελεστή θερμομόνωσης για την κλιματική ζώνη “Cool temperate”, από το Passive House Institute (PHI).

Ο δείκτης Uw του συστήματος ορίστηκε σε 0,71 W/m2K, τοποθετώντας την ALUMIL στην πρώτη θέση παγκοσμίως όσον αφορά τα συστήματα αλουμινίου. Η διάκριση αυτή είναι τιμητική όχι μόνο για την ALUMIL ως εταιρεία, αλλά και για το γεγονός πως μια ελληνική πολυεθνική στέκεται επάξια απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους στο εξωτερικό.

Τα Παθητικά Κτίρια, δηλαδή κτίρια με ενεργειακή αυτονομία και οικολογικές λειτουργίες, είναι το μέλλον στον τομέα των κατασκευών και η ALUMIL βρίσκεται στο κέντρο των εξελίξεων. H εταιρεία εδώ και μια δεκαετία αναπτύσσει συστήματα για Παθητικά Κτίρια, με κύριο μέλημα την αειφόρο ανάπτυξη και την ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας, έχοντας ήδη διακριθεί από την ανάληψη απαιτητικών διεθνών έργων πράσινης δόμησης όπως αυτό των γραφείων της Google στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, αποτέλεσε και την πρώτη ελληνική εταιρεία που πιστοποίησε σύστημα αλουμινίου για Παθητικά Κτίρια (SUPREME S91).

Στην ALUMIL δεν βάζουν όριο στην εξέλιξη της τεχνογνωσίας. Πρωτιές όπως αυτή, γεμίζουν τη διοίκηση και το προσωπικό με χαρά και δίνουν το έναυσμα για ακόμα μεγαλύτερη ένταση των προσπαθειών, για ανάπτυξη προϊόντων που θα βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.