ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες και το Σύστημα Υγείας εν μέσω πανδημίας

Η EUROPA εστιάζει την προσοχή της στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και στέκεται αρωγός στις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται. Στις αρχές του φθινοπώρου ολοκληρώθηκε η χορηγία αντικατάστασης όλων των κουφωμάτων αλουμινίου στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου.

Στόχος της ενέργειας ήταν η ενίσχυση των κτιριακών υποδομών του Κέντρου αλλά και η κάλυψη της ανάγκης για δημιουργία ανεξάρτητων, απομονωμένων χώρων για ασθενείς με COVID-19.

Η δράση αυτή της EUROPA υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Τανάγρας, Βασίλειο Περγάλια, σε συντονισμό με το Δ/ντή του Κέντρου Υγείας Σχηματαρίου, Πέτρο Ροδίτη και την Υπεύθυνη Νοσηλεύτρια, Δήμητρα Θεοδωροπούλου, για τον προσδιορισμό των αναγκών σε συστήματα αλουμινίου του Κέντρου.

Γνώμονας των δράσεων αυτών της EUROPA είναι η στήριξη των αναγκών του συστήματος υγείας της περιοχής, καθότι την τρέχουσα περίοδο αυτές είναι αυξημένες και η χρηματοδότηση περιορισμένη. Η δράση έρχεται να προστεθεί στην ήδη ολοκληρωμένη χορηγία εκτυπωτών Lexmark και ενός Η/Υ, που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο δίμηνο στο Ιατρικό Κέντρο και είχε ως στόχο τη συμβολή στην τεχνολογική του πληρότητα.

Η Διοίκηση της EUROPA αποδεικνύει καθημερινά την προτεραιότητα προς τους ανθρώπους της, τους εργαζομένους και τους συνεργάτες, αλλά και την κοινωνία που τη στηρίζει. Όλα τα ανωτέρω αποτελούν στρατηγικές αποφάσεις και αποτύπωση της εταιρικής κουλτούρας.

Με σύνθημά της το #EuropaCares σε ένα μεγάλο ολοκληρωμένο πλάνο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η EUROPA έμπρακτα δείχνει πως και στη διάρκεια της κρίσης του COVID-19, μένουμε ασφαλείς σημαίνει μένουμε EUROPA!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.