ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Επίσκεψη του Προέδρου της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλου Παγιάτη στις κεντρικές εγκαταστάσεις της

Η ALUMINCO υποδέχθηκε τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ) Θεόφιλο Παγιάτη, ο οποίος πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Απώτερος σκοπός της επίσκεψης ήταν η συζήτηση σε επίκαιρα θέματα που απασχολούν τους Έλληνες κατασκευαστές αλουμινίου όπως το πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ», η εκπαίδευση και πιστοποίηση φυσικών προσώπων, καθώς και η αναβάθμιση της ποιότητας των τελικών προϊόντων και αντίστοιχων υπηρεσιών του κλάδου.

Τον Πρόεδρο της ΠΟΒΑΣ υποδέχθηκε ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας Βαγγέλης Καρράς. Ακολούθως ο κ. Παγιάτης περιηγήθηκε στους χώρους της παραγωγής από στελέχη της εταιρείας. Ενημερώθηκε εκτενώς για τις νέες επενδύσεις, δεδομένου ότι οι εγκαταστάσεις της ALUMINCO εκσυγχρονίζονται και επεκτείνονται σε σημαντικό βαθμό τα τελευταία χρόνια, ενώ χαιρέτισε το γεγονός ότι το πλάνο της εταιρείας συνεχίζεται αδιάλειπτα, παρά την πανδημία του COVID-19, χωρίς να γίνει οποιαδήποτε έκπτωση στις συνθήκες ασφαλείας και υγειονομικής προστασίας.

Παράλληλα, κατά την περιήγηση του κ. Παγιάτη στον χώρο της έκθεσης δόθηκε η ευκαιρία να ενημερωθεί για τα τελευταία προϊόντα της εταιρείας και δη το νέο ανασυρόμενο σύστημα ALUMINCOS SL2700 – THE GREAT WIDE, ενώ στάθηκε στην εκθεσιακή διατομή του ειδικού συστήματος SKG 120 που τοποθετήθηκε στον νέο τερματικό σταθμό του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης, ένα εμβληματικό σημείο αναφοράς για τον κλάδο αλουμινίου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, παρουσία και του Διευθύνοντος Συμβούλου Αργύρη Καρρά, επισημάνθηκε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του αλουμινίου, η προώθηση της περιβαλλοντικής συνεργασίας και οι ευκαιρίες που δίνονται μέσα από τα ευρωπαϊκά προγράμματα εξοικονόμησης να αποκτήσει ιδιαίτερη δυναμική ο κλάδος, ενώ υπήρξε καθολική ταύτιση απόψεων επί ζωτικών θεμάτων, όπως πιστοποίηση και ποιότητα, τα οποία αποτελούν διαρκείς στόχους της ΠΟΒΑΣ.

Στο πλαίσιο αυτό, οι συμμετέχοντες συνομολόγησαν ότι θα υπάρξει περαιτέρω συνεργασία τους επόμενους μήνες.

Η επίσκεψη του Προέδρου της ΠΟΒΑΣ δίνει ώθηση και συμβάλλει τα μέγιστα στην περαιτέρω εμβάθυνση και ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και της βιομηχανίας ALUMINCO A.E., αξιοποιώντας τις ιδιαιτερότητες και τα δυνατά σημεία της κάθε πλευράς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.