ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΤΕΜ: Ολοκληρώθηκε η 3η Ημερίδα Building Show με την υποστήριξη της εταιρείας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 3η Ημερίδα Building Show, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με την υποστήριξη της ΕΤΕΜ.

Η ΕΤΕΜ, αφοσιωμένη στην προώθηση της καινοτομίας και της εξέλιξης στον κατασκευαστικό κλάδο, παρευρέθηκε ως χορηγός στην 3η Ημερίδα BUILDING SHOW, με τίτλο «Τεχνικές Εταιρείες & Αρχιτεκτονικό Έργο». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών.

Το Building Show, αποτελεί χώρο συνάντησης για πλήθος επαγγελματιών του τεχνικού κλάδου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης να ενημερωθούν για τις τάσεις στην αγορά.

Μεγάλα αρχιτεκτονικά γραφεία και τεχνικές εταιρείες παρουσίασαν νέες ιδέες και προσεγγίσεις, επιδιώκοντας την ανάδειξη του ρόλου της σύγχρονης τεχνικής και τη σημασία του ολοκληρωμένου σχεδιασμού.

Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν άμεσα με επαγγελματίες του κλάδου, ανταλλάσσοντας απόψεις και γνώσεις σχετικά με τις απαιτήσεις και τις προκλήσεις κάθε έργου, ιδιαίτερα όσον αφορά στην κατασκευή ποιοτικών και βιώσιμων κτιρίων.

Στηρίζοντας τη διοργάνωση αυτή, η ΕΤΕΜ μένει πιστή στη δέσμευσή της για την προώθηση της υψηλής ποιότητας στον τομέα των κατασκευών, επιδιώκοντας να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στην εφαρμογή καινοτόμων λύσεων και υπηρεσιών που ενισχύσουν τη βιωσιμότητα και την αποτελεσματικότητα στον κλάδο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.