ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Ελληνική Ένωση Αλουμινίου: Τηλεοπτικό σποτ για τα κουφώματα αλουμινίου

Μετά την απόφαση του Δ.Σ. για υλοποίηση διαφημιστικής καμπάνιας με σκοπό την προώθηση των κουφωμάτων αλουμινίου, η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου προχώρησε στη δημιουργία TV spot με στόχο την προβολή του στα τηλεοπτικά μέσα πριν την έναρξη του προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΑΥΤΟΝΟΜΩ.

Το νέο διαφημιστικό TV spot, διάρκειας 35’’, αναδεικνύει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των κουφωμάτων αλουμινίου, μέσα από ανέμελες καθημερινές οικογενειακές στιγμές. Αξίες όπως η αντοχή, η πολυετή διάρκεια, η εξοικονόμηση ενέργειας, η ασφάλεια, ο συνδυασμός σχεδίων και χρωμάτων, καθώς και η ελληνικότητα αναδεικνύονται μέσα από το TVspot και ενημερώνουν τον καταναλωτή ότι τα ελληνικά κουφώματα αλουμινίου είναι η καλύτερη επιλογή για ένα καλύτερο σπίτι.

Η προβολή του TV spot ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη 9/12 σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας και θα συνεχιστεί μέχρι και τον Ιανουάριο 2021.

Η διαφημιστική καμπάνια πραγματοποιείται με την οικονομική συνεισφορά των εταιρειών μελών της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου: ΜΥΤILINEOS, ALUMIL, EXALCO, ELVIAL, ALFA, ALUMINCO, ETEM, EUROPA, και ΝΕΟΚΕΜ.

Η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου θέλει να ευχαριστήσει τόσο τις εταιρείες μέλη της όσο και τα στελέχη marketing των εταιριών αυτών, που συνέβαλαν ουσιαστικά σε αυτή την κοινή προσπάθεια του κλάδου και που για ακόμη μια φορά ανέδειξε τη συνεργασία ως εργαλείο για την επίτευξη του κοινού στόχου.

Δείτε το spot

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.