ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Όμιλος ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ- EXALCO: Έδωσε «χρώμα» στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

Μία τεραστίων διαστάσεων τοιχογραφία με θέμα τον Ιπποκράτη κοσμεί εδώ και μερικές μέρες το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Το έργο επιλέχθηκε από τη Διοίκηση του νοσοκομείου, καθώς η εξέχουσα αυτή προσωπικότητα στην ιστορία της ιατρικής πέθανε στη Λάρισα το 377 π.Χ.

Η ομάδα Urban Act με επικεφαλή τον Κυριάκο Ιωσηφίδη, συντόνισε και υλοποίησε το έργο στο πλαίσιο της νέας δράσης «Χρώμα Στα Νοσοκομεία» και ο καλλιτέχνης του έργου Same84, το έκανε πραγματικότητα.

Χορηγός και υποστηρικτής όλης αυτής της καινοτόμας δράσης ήταν ο Πρόεδρος του Ομίλου ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ- EXALCO, Ιωάννης Αστ. Καντώνιας, καθώς χωρίς την ευγενική και χωρίς δεύτερη σκέψη συνεισφορά του, δεν θα ήταν δυνατή η άμεση ολοκλήρωση του έργου.

Ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή τέτοιου είδους κινήσεις παίζουν σημαντικό ρόλο και η συμβολή τους αποκτά μεγαλύτερη αξία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.