ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMINCO: Το «έξυπνο» σύστημα SL320 ισορροπεί τέλεια μεταξύ επιδόσεων, χρηστικότητας & αισθητικής

Το SL320 εκπροσωπεί τη νέα γενιά μη θερμομονωτικών συστημάτων της ALUMINCO, αποτελώντας το πλέον έξυπνο και κομψό συρόμενο / ανασυρόμενο σύστημα αλουμινίου της αγοράς. Έχοντας διαγράψει ήδη εντυπωσιακή πορεία, θέτει πολύ ψηλά τον πήχη και των επιδόσεων, με αποτέλεσμα να είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα συστήματα της κατηγορίας.

Φέρει σχεδίαση που αρέσει πολύ, εφοδιάζεται με πληθώρα τυπολογιών και από σήμερα προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις. Σε πρόσφατη δοκιμή σε αέρα-νερό-άνεμο κατάφερε να αποσπάσει από τις υψηλότερές τιμές της αγοράς, κάτι που μάλιστα συμβαίνει εν μέσω ενός ανταγωνισμού που έχει ενταθεί σε αριθμό αλλά και σε ουσία.

Συγκεκριμένα, το SL320 πιστοποιήθηκε σε τυπολογία δίφυλλου επαλλήλου από το Γερμανικό Ινστιτούτο ift Rosenheim στο νέο θάλαμο δοκιμών της εταιρείας, ολοκληρώνοντας με απόλυτη επιτυχία τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε.

Ειδικότερα, το σύστημα πέρασε τα τεστ αεροδιαπερατότητας (Class 4), υδατοστεγανότητας (Class 7A) και αντοχής σε ανεμοπίεση (C3/B4), παρουσιάζοντας ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις.

Η εξαιρετική ποιότητα, η μινιμαλιστική εργονομική σχεδίαση και οι πιστοποιημένες επιδόσεις πρωταθλητισμού προσφέρουν μια premium αίσθηση στο σύστημα SL320, αποτελώντας μοναδικά στοιχεία που το ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.