ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΔΟΥΚΑΣ: Εμπειρία η συνεργασία με τη μεγάλη εμπορική εταιρεία!

Η εταιρεία ΔΟΥΚΑΣ με την πολύχρονη παρουσία της στην εγχώρια αγορά αποτελεί σημείο αναφοράς στον εμπορικό τομέα, παρέχοντας στους πελάτες της ποιοτικές υπηρεσίες, μεγάλο στοκ, ταχύτατες παραδόσεις και πλήρη τεχνική υποστήριξη.

H ευρεία γκάμα προϊόντων, το μεγάλο στοκ, η άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα, οι γρήγοροι χρόνοι παράδοσης, είναι αυτά που δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ της εταιρείας ΔΟΥΚΑΣ και των συνεργατών-πελατών της.

  • Πίσω από κάθε μια προϊοντική κατηγορία υπάρχει πλήρης τεχνική υποστήριξη τόσο πριν όσο και μετά την πώληση, όσα χρόνια και αν περάσουν.
  • Για όλα τα προϊόντα (σήτες, ρολά, κάγκελα, εργαλεία, πόρτες κ.τ.λ.) η ΔΟΥΚΑΣ διαθέτει Τμήμα Service, το οποίο αναλαμβάνει να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει (όταν αυτό χρειαστεί) καθένα από αυτά με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.
  • Η εταιρεία δημιουργεί εδώ και 4 δεκαετίες το πληρέστερο πακέτο προϊόντων στον χώρο του αλουμινίου και των κατασκευών γενικότερα.

  • Επιλέγει τα καλύτερα προϊόντα, δημιουργώντας όχι μόνο μια πλήρη γκάμα αλλά και την πλέον αξιόπιστη.
  • Η ΔΟΥΚΑΣ έχει δημιουργήσει ένα υπερσύγχρονο κτίριο στην Λ. Αθηνών για καλύτερο περιβάλλον εξυπηρέτησης.
  • Η επικοινωνία με τον πελάτη, καθώς και η προσπάθεια να κατανοηθούν πλήρως οι ανάγκες του είναι διαρκής.
  • Η ΔΟΥΚΑΣ παρέχει ταχύτητα εκτέλεσης και παράδοση door to door εμπορευμάτων, προς τους πελάτες της, με ιδιόκτητα φορτηγά σε 14 νομούς και στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω συνεργαζόμενων πρακτορείων.
  • Νέο υπερσύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο
  • Στις αποθήκες της εταιρείας συνολικής έκτασης 25.000 τ.μ. υπάρχει μεγάλο στοκ για την άμεση διάθεση των προϊόντων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.