ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

HOB DOORS: Πόρτες υψηλών προδιαγραφών & ασφάλειας

Το όνομα HOB DOORS σηματοδοτεί τον επαγγελματισμό, την υψηλή ποιότητα και τον ευέλικτο σχεδιασμό στις πόρτες εισόδου. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1996, έχοντας ως βασικό υλικό το αλουμίνιο και εξειδίκευση στη σχεδίαση και εφαρμογή διαφόρων τύπων πορτών εισόδου, ασφαλείας και όχι μόνο.

Οι πόρτες HOB DOORS επιτυγχάνουν υψηλές επιδόσεις ως προς τη μόνωση, την ασφάλεια και τη λειτουργικότητά τους. Εξοπλίζονται με τεχνολογία αιχμής και κατασκευάζονται σε ποικιλία σχεδίων και επενδύσεων. Η εταιρεία μεταξύ των άλλων, διαθέτει στους επαγγελματίες κατασκευαστές όλη τη σειρά πορτών κυρίας εισόδου, με κορυφαία ποιότητα και υψηλές προδιαγραφές κατασκευής.

Η HOB DOORS έχοντας μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή πορτών, εγγυάται την υψηλή ασφάλεια των προϊόντων της και ακολουθεί τα διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα.

Άνεση & Ασφάλεια

Οι πόρτες HOB DOORS είναι αποτέλεσμα έμπνευσης, τολμηρού σχεδιασμού και άψογης κατασκευής. Προσφέρουν άνεση στη διαβίωση, τέλεια ηχομόνωση και υψηλή θερμομόνωση.

Κλειδώνουν και ξεκλειδώνουν με ευκολία, με ένα απλό άγγιγμα του δακτύλου ή από το smartphone. Με τον διακριτικό φωτισμό LED στη λαβή της εισόδου του σπιτιού, ξεκλειδώνουν με ευκολία ακόμη και στο σκοτάδι.

Κλειδαριές

Οι πόρτες της ΗΟΒ DOORS, ακόμη και στην απλή έκδοσή τους, εξασφαλίζουν υψηλή προστασία και προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια, καθώς κατασκευάζονται με κλειδαριές και κυλίνδρους με κλάση προστασίας RC2 και RC3.

Αυτόματη τριπλή κλειδαριά

Οι τρεις γλώσσες εξασφαλίζουν αντιδιάρρηξη κατηγορίας RC2, εμποδίζουν την παραμόρφωση της πόρτας και βελτιστοποιούν την ηχομόνωση.

Αυτόματη πενταπλή κλειδαριά

Πρόκειται για κλειδαριά πέντε σημείων πύρου-γάντζου, για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια. Είναι η κλειδαριά με μεγάλη αντιδιαρρηκτική προστασία, καθώς η πόρτα μένει πάντα κλειδωμένη.

Αυτόματη ηλεκτρονική πρόσβαση

Με χρήση δακτυλικού αποτυπώματος, ψηφιακού πληκτρολογίου ή άνοιγμα από το κινητό με χρήση bluetooth γίνεται αυτόματη πρόσβαση. Είναι η κλειδαριά με τη μεγαλύτερη αντιδιαρρηκτική προστασία, καθώς η πόρτα μένει πάντα κλειδωμένη και δίνεται η δυνατότητα ανοίγματος χωρίς κλειδί με ηλεκτρονική πρόσβαση.

Κορυφαία τεχνολογία

  • Ο καινοτόμος σχεδιασμός των πορτών συνδυάζει τον δυναμισμό με την κομψότητα κι επιτρέπει την ενσωμάτωση των πορτών στην όψη του κάθε κτιρίου.
  • Στιβαρά προφίλ δίνουν την αίσθηση της προστασίας και της ασφάλειας.
  • Εξαιρετικά επίπεδα θερμομόνωσης, που επιτυγχάνονται με τα άριστης ποιότητας πολυθάλαμα κυψελωτά πολυαμίδια στα προφίλ των πορτών.
  • Οι συνεπίπεδες επιφάνειες προσδίδουν κομψότητα, διατηρώντας τον μινιμαλιστικό χαρακτήρα τους.
  • Υπερδιαστασιολόγηση των ανοιγμάτων, καθώς εξαλείφεται ο μέχρι πρότινος δεδομένος περιορισμός ύψους και πλάτους.
  • Ο φανερός μεντεσές αποτελεί κλασική και διαχρονική επιλογή για κάθε τύπο πόρτας.
  • Ο κρυφός μεντεσές δεν παρεμβαίνει στο design της πόρτας και ταιριάζει απόλυτα στις συνεπίπεδες επιφάνειες, προσδίδοντας άνεση και λειτουργικότητα.
  • Ο μηχανισμός επαναφοράς με stabilizer, σταματά και μετακινεί την πόρτα απαλά χωρίς θορύβους και την κρατά αβίαστα σταθερή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.