ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Όμιλος ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ-EXALCO: Τεστ ανίχνευσης κορωναϊού COVID-19 στο εργατικό δυναμικό

Προσαρμοσμένος στη νέα πραγματικότητα και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ο Όμιλος ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ-EXALCO πραγματοποίησε μοριακό τεστ ανίχνευσης κορωναϊού COVID-19 σε όλο το προσωπικό του.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εργοστασίου, πριν την επίσημη επιστροφή από την άδεια των Χριστουγεννιάτικων εορτών, διενεργήθηκαν 450 διαγνωστικοί έλεγχοι τόσο στο εργατικό όσο και στο διοικητικό προσωπικό της εταιρείας σε συνεργασία με εξειδικευμένο ιδιωτικό μικροβιολογικό εργαστήριο.

Συγκεκριμένα τα δείγματα που ελήφθησαν ήταν όλα αρνητικά, έτσι οι εργαζόμενοι επέστρεψαν στην εργασία τους, νιώθοντας ασφαλείς και υγιείς!

Από την αρχή της πανδημίας ο Όμιλος ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ-EXALCO ευθυγραμμίστηκε απόλυτα με όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας. Καθημερινά συνεχίζει να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των ανθρώπων του. Πραγματοποιούνται απολυμάνσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα στους χώρους των εργοστασίων και των γραφείων, ενώ έχουν διανεμηθεί απολυμαντικά, ειδικές μάσκες και γάντια σε όλο το προσωπικό.

Μέσα από αυτή την ενέργεια, ο Όμιλος ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ-EXALCO δείχνει έμπρακτα την αφοσίωση και την αγάπη του προς τους ανθρώπους του και τις οικογένειές τους, φροντίζοντας για την ασφάλειά τους και την θωράκιση της υγείας τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.