ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

“Aluminium Magazine”: Δύο πολύ ενδιαφέροντα ένθετα συνοδεύουν το νέο τεύχος!

Συνεχίζει να παρέχει επιπρόσθετη αξία στους αναγνώστες του το Aluminium Magazine”. Πέρα από την πλούσια θεματολογία στο εσωτερικό του περιοδικού, το νέο τεύχος συνοδεύουν δύο πολύ ενδιαφέροντα ένθετα που επικεντρώνονται σε δύο ιδιαίτερα σημαντικά ζητήματα της επικαιρότητας που απασχολούν τον κλάδο.

Το πρώτο ένθετο χορηγίας της εταιρείας ALUMINCO αφορά στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» και συγκεκριμένα επικεντρώνεται στον οδηγό του προγράμματος.

Στο ένθετο – οδηγό, ο επαγγελματίας κατασκευαστής κουφωμάτων θα βρει τα βασικά στοιχεία του επίσημου οδηγού του «Εξοικονομώ – Αυτονομώ», τα οποία οφείλει να γνωρίζει ώστε όλες οι σχετικές διαδικασίες να γίνουν σε πλήρη συμφωνία με αυτά που ορίζει το πρόγραμμα. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό εργαλείο που δεν πρέπει να λείπει από κανένα κατασκευαστικό!

Διαβάστε το ένθετο για το «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» εντελώς δωρεάν εδώ.

Το δεύτερο ένθετο χορηγίας της εταιρείας IDECO αφορά σε μία σημαντική εξέλιξη που αφορά στον κλάδο, καθώς από 1η Μαρτίου 2021 τίθεται σε ισχύ η Ελληνική Τεχνική Προδιαγραφή (ΕΤΕΠ), της οποίας οι απαιτήσεις θα πρέπει να πληρούνται όσον αφορά στα κουφώματα αλουμινίου καταρχήν για τα δημόσια έργα.

Στο ένθετο περιγράφονται αναλυτικά οι απαιτήσεις της ΕΤΕΠ, τις οποίες οφείλει να γνωρίζει ο επαγγελματίας κατασκευαστής, ενώ ταυτόχρονα γίνεται αναφορά και στο Σύστημα Ελέγχου Παραγωγής ΠΟΒΑΣ-FPC. Την επιμέλεια του ενθέτου έχει κάνει ο Δρ. Στέλιος Λαμπρακόπουλος, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης και Πιστοποιήσεων της ΠΟΒΑΣ.

Διαβάστε το ένθετο για την ΕΤΕΠ εντελώς δωρεάν εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.