ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΤΕΧΝΗ: Νέο σύστημα με τριπλή υάλωση για τις πόρτες ΜΑΧ 3

Η ΤΕΧΝΗ, συνεχίζοντας την υλοποίηση του προγράμματος ποιοτικής υπεροχής των πορτών της, προχώρησε σε αλλαγή του τύπου υάλωσης, εφαρμόζοντας το πρωτοποριακό σύστημα MAX3.

Συγκεκριμένα, από την έναρξη του τρέχοντος έτους, σε όλες τις premium πόρτες ΤΕΧΝΗ χρησιμοποιούνται μόνο laminated (triplex) τζάμια πάχους 6 χιλ. (3+3), διάφανα ή αμμοβολής.

Τα laminated (triplex) τζάμια αποτελούνται από 2 ξεχωριστά γυαλιά που ενώνονται μόνιμα, με ένα πλαστικό φύλλο PVB. Σε σχέση με τα απλά τζάμια προσφέρουν πολύ μεγάλη αντοχή σε θραύση  (ακόμη και αν σπάσουν δεν διαλύονται σε κομμάτια) και βελτιωμένη ηχομόνωση.

H τριπλή υάλωση με triplex τζάμια εφαρμόζεται τόσο στις πόρτες όσο και στα πλαϊνά σταθερά και φεγγίτες, σε όλα τα premium μοντέλα πορτών.

Η ΤΕΧΝΗ διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα μοντέλων στην Ελληνική αγορά, με πιστοποίηση αντίστασης σε διάρρηξη RC2 και RC3 και συντελεστές θερμικής μετάδοσης που ξεκινούν από Ud 0,76.

Όλες οι πόρτες ΤΕΧΝΗ διαθέτουν σήμανση CE και παράγονται σύμφωνα με το πρότυπο διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2015.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.