ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ.: Τιμητικός υποστηρικτής στο All Things Security Conference 2021

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Πυροπροστασίας Κατασκευών (ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ.) θα είναι τιμητικός υποστηρικτής στο All Things Security Conference 2021, το οποίο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021. Στο συνέδριο συμμετέχει ως ομιλητής και ο Πρόεδρος του ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ., Δρ. Γιάννης Κοντούλης, η ομιλία του οποίου θα έχει τίτλο “How to implement the regulations for building fire protection”.

Λίγα λόγια για το συνέδριο

Το All Things Security 2021 είναι  επικεντρωμένο στις καινοτόμες πολιτικές, στρατηγικές, πρακτικές και τεχνολογικές λύσεις για τη φυσική  ασφάλεια, την προστασία και τον έλεγχο των  εγκαταστάσεων και χώρων, με στόχο να φέρει σε επαφή τους επαγγελματίες της ασφάλειας από όλους τους κλάδους της επιχειρηματικής δραστηριότητας για ανταλλαγή γνώσεων, εμπειριών και δικτύωση.

Καταξιωμένοι Διεθνείς και  Έλληνες Ομιλητές θα παρουσιάσουν όλες τις εξελίξεις για τη φυσική ασφάλεια & προστασία, την ετοιμότητα σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, την τήρηση ορθών λειτουργικών πρακτικών, την αξιοποίηση των ΙοΤ και θα συζητήσουν διαδραστικά με τους συμμετέχοντες θέματα σχετικά με:

  • Security
  • Fire Prevention
  • Smart & Building Automation
  • Homeland Security

Επισκεφθείτε το https://www.securityconference.gr/ και ενημερωθείτε για το περιεχόμενο και τους ομιλητές του συνεδρίου.

Για να δηλώσετε την εγγραφή σας πατήστε εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.