ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

EUROPA: Το «μεγάλο παράθυρο» με θέα την ανοιχτή θάλασσα

Με θέα την ανοιχτή θάλασσα, σε έναν ελαιώνα με νοτιοδυτικό προσανατολισμό, με ελάχιστη φύτευση και βραχώδες περιβάλλον σχεδιάστηκε ένα σπίτι που αναζητά την ισορροπία μεταξύ του τεχνητού και του φυσικού περιβάλλοντος. Ένα ισόγειο κτίριο που κατασκευάστηκε με υλικά μεγάλης αντοχής.

Κεντρική επιλογή για τη συνέχεια του μέσα και του έξω είναι η διαμπερότητα σε όλες τις κατευθύνσεις, με πρόκληση το «μεγάλο παράθυρο» που εξαφανίζεται όταν ανοίγει.

Οι κατασκευαστικές προκλήσεις αντιμετωπίστηκαν με το νέο συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα αλουμινίου ESS47 Hybrid της EUROPA, χάρη στην ευκολία χειρισμού του, τα διακριτικά χαρακτηριστικά και το σύγχρονο σχεδιασμό του, σε συνδυασμό με το ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα EUROPA 8500 Thermo, που ανταποκρίθηκαν τόσο τις υψηλές απαιτήσεις του αρχιτεκτονικού γραφείου ETSI architects, όσο και των ιδιοκτητών.

Την κατασκευή και τοποθέτηση ανέλαβε ο πιστοποιημένος κατασκευαστής αλουμινίου EUROPA ΝΤΑΜΟ Metaltek.

Πληροφορίες έργου

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ:
ΝΤΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ – NTAMOMETALTEK

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ:
ETSIARCHITECTS

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ:
JULIA KLIMI

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.