ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Κλαδικό Διαδικτυακό Forum

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία πραγματοποίησε με επιτυχία το 2ο Κλαδικό Διαδικτυακό Forum το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021 σε συνεργασία με την εταιρεία Themelio Software.

Με κεντρικό σύνθημα «Η ΠΟΒΑΣ Ενημερώνει, Ακούει, Αποφασίζει, Διεκδικεί» και με βασική θεματολογία το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ», σκοπός της online εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των κατασκευαστών με ταυτόχρονη συλλογή προτάσεων και απόψεων για τη βελτίωσή του.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης αφού καλωσόρισε τους συμμετέχοντες αναφέρθηκε σε θέματα που απασχολούν τον κλάδο όπως το παρεμπόριο, τον αθέμιτο ανταγωνισμό, τον νέο πτωχευτικό νόμο, ενώ στη συνέχεια παρουσιάζοντας τις δράσεις της Ομοσπονδίας τόνισε τη σπουδαιότητα της εκπαίδευσης και της αδειοδότησης του επαγγέλματος, που είναι και ο πρωταρχικός στόχος της.

Στη συνέχεια ο Στέλιος Λαμπρακόπουλος, Επιστημονικός Συνεργάτης της ΠΟΒΑΣ, παρουσίασε αναλυτικά το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» και απάντησε σε ερωτήσεις και απορίες των συμμετεχόντων.

Ακολούθησε διεξοδική συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κατασκευαστές που δραστηριοποιούνται σε προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας, στην οποία συμμετείχαν από την πλευρά της ΠΟΒΑΣ ο Πρόεδρος Θεόφιλος Παγιάτης, ο Γενικός Γραμματέας, Χρήστος Παπαευθυμίου και ο Αναπληρωτής Ταμίας, Παντελής Σολιδάκης.

Τέλος παρουσιάστηκαν οι θέσεις και οι προτάσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας για τη βελτίωση του νέου προγράμματος, οι οποίες πρόκειται να αποσταλούν άμεσα στους αρμόδιους φορείς, έτσι ώστε να αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης στις συναντήσεις που προγραμματίζονται.

Η εκδήλωση είχε διάρκεια 4,5 ώρες και συμμετείχαν 178 άτομα, τα οποία με τη σειρά τους εξέφρασαν τις απόψεις και τις προτάσεις τους για το σημαντικό αυτό θέμα που απασχολεί όλο τον κλάδο.

Η ΠΟΒΑΣ ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Themelio Software για τον συντονισμό της εκδήλωσης και την ευγενική παραχώρηση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες που παρακολούθησαν το 2ο Web Forum.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.